Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Τρομαγμένος στο Μαξίμου [Βίντεο]

Ένας τρομαγμένος πρωθυπουργός ο οποίος από τα σαλόνια της ελίτ ετοιμάζεται να επιστρέψει σαν αποδιοπομπαίος τράγος στα αλώνια της Κουμουνδούρου επιχείρησε με δήλωσή του να πουλήσει τρόμο στο πόπολο που πλέον τον θεωρεί ξοφλημένο.

Με μια δήλωση που ισοδυναμεί με κινδυνολογία και προσπάθεια διασποράς φόβου ο κ. Τσίπρας είπε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει τις εκλογές τότε η Ελλάδα θα ξαναγυρίσει...
στις πολιτικές των μνημονίων, ενώ δεν παρέλειψε να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη ότι θα γίνουν και απολύσεις στο δημόσιο.
«Μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, έχοντας επίγνωση του ρίσκου, είπα την αλήθεια ότι η ψήφος έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης» είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Σημερα όσα είπα τότε επιβεβαιώνονται. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη στο παλιό κατεστημένο και σε ακραίους κύκλους στις Βρυξέλλες να αμφισβητήσουν τις επιλογές μας και να βάλουν εμπόδια στο σχέδιο μας» 
είπε ο κ. Τσίπρας ευρισκόμενος στην έξοδο του πρωθυπουργικού γραφείου.
«Σήμερα έφτασαν στο σημείο να θέσουν ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο δημόσιο τομέα. Ο λαός πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια» 
δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και υποστήριξε ότι «η όρεξη άνοιξε γιατί ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για την επιστροφή στο 1 προς 5 στο Δημόσιο, ενώ εμείς έχουμε πετύχει το 1 προς 1».
Συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε: 
«Είναι λογικό να ανοίγει η όρεξη. Μπροστά τις κρίσιμες εκλογές πρέπει να γνωρίζουμε πραγματα. Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια χάρη στις θυσίες του λαού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κλείσει ο δρόμος της επιστροφής και πως δεν υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε πίσω στις μαύρες μέρες. Ο μόνος τρόπος να κλείσει ο δρόμος είναι η επιλογή του λαού στην κρίσιμη κάλπη».


Δεν υπάρχουν σχόλια: