Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σκηνικό διάλυσης σε ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση: Τα υπόγεια του Μαξίμου τρέχουν να μαζέψουν την ομολογία ήττας του Τσίπρα

Φαινόμενα εντεινόμενου πανικού παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου. 

Οι επιτελείς του Τσίπρα αμέσως μετά την δήλωση του πρωθυπουργού, με την οποία άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών, μετά τις ευρωεκλογές, συνειδητοποίησαν, ότι επρόκειτο για «καθαρό μήνυμα ηττοπάθειας και ομολογίας ήττας» στις εκλογές της Κυριακής.
Τέθηκε έτσι σε εφαρμογή «σχέδιο εκτάκτου ανάγκης», προκειμένου να μαζευτεί η νέα γκάφα... του καθόλου ψύχραιμου Α. Τσίπρα. Το Μ. Μαξίμου πύκνωσε τις διαρροές για «διαρκές κλείσιμο της ψαλίδας», «κάτω από το 2,5%».

Ετσι ώστε να καλλιεργηθεί η εντύπωση, ότι η ενδεχόμενη προσφυγή στις κάλπες θα γίνει με θετική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή η «ισοπαλία» στις ευρωεκλογές, μπορεί να γίνει «νίκη» στις εθνικές εκλογές…
Όμως, η φιλότιμη προσπάθεια του Μ. Μαξίμου προσέκρουσε για μια ακόμα φορά στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Χωρίς να βρίσκει ανταπόκριση σε κανένα σοβαρό μέσο ενημέρωσης, πέραν των κρατικοδίαιτων sites και των γνωστών «εφημερίδων της κυβερνήσεως».
Τότε αποφασίστηκε η «μεγάλη κίνηση»: Για να προσδώσουν αληθοφάνεια στις διαρροές-επιθυμία τους, επικαλέστηκαν «τρέχουσα» δημοσκόπηση της…VOX POP!
Η όποια δείχνει την διαφορά στο…1,2%!
Αυτό όμως ήταν και το κερασάκι στην τούρτα: Ακόμα κι όσοι είχαν επηρεαστεί από τις προηγούμενες διαρροές, πείστηκαν, οι πρόκειται απλώς για χονδροειδή προπαγάνδα. Με την έγκυρη υπογραφή του Μ. Μαξίμου και της VOX POP…

Δεν υπάρχουν σχόλια: