Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι! Ποια ελληνικά νησιά διεκδικούν

Όπως φαίνεται το ζήτημα των 18 νησιών που η Τουρκιά θεωρεί ότι κατέχονται παράνομα από τους Έλληνες, τώρα και αφού πέρασε το κρίσιμο τουρκικό δημοψήφισμα έχει φτάσει η στιγμή, όπως υποστηρίζουν κάποιοι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, να… λυθεί.

Τώρα με ποιον τρόπο, αυτό θα φανεί...

Συνεχίζοντας και σήμερα την ανθελληνική τους ρητορική μερίδα του τουρκικού τύπου συνεχίζει να δημοσιεύει προκλητικούς χάρτες και προκλητικά άρθρα με τα οποία καλεί επιτέλους την τουρκική κυβέρνηση να βάλλει τέλος στην ελληνική κατοχή των 18 νησιών, που η Ελλάδα έχει καταλάβει από το 2005-2007.
Το θέμα σημείωσε νέα έξαρση μετά το σούβλισμα των αρνιών την Κυριακή του Πάσχα στο Αγαθονήσι από την εκεί φρουρά, καθώς αυτό θεωρήθηκε… σοβαρή πρόκληση προς την Τουρκία!
Και ενώ η ευρύτερη περιοχή μυρίζει όλο και πιο πολύ μπαρούτι, στην Τουρκία συνεχίζουν να παίζουν με την φωτιά σε πολλά μέτωπα, ένα από τα οποία είναι και το ελληνικό με τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.
Να δούμε μέχρι που θα το τραβήξουν και πως θα είναι η δική μας αντίδραση. Εκείνο που θα πρέπει να το χωνέψουν καλά οι «φίλοι» και κουμπάροι γείτονες μας, είναι ότι συχνά παίζοντας κάποιος με την φωτιά στο τέλος… καίγεσαι ο ίδιος.

Πηγή:nikosxeiladakis

Δεν υπάρχουν σχόλια: