Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ : Αδειάζουν Καλογρίτσα για να γλιτώσουν το καναβάτσο


Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου καθώς διαφαίνεται πλέον ότι η ιστορία της αδειοδότησης των καναλιών γίνεται μπούμερανκ και οδηγεί την κυβέρνηση στο πολιτικό καναβάτσο.

Το Σάββατο το βράδυ εσπευσμένα ο υπουργός...
Άμυνας κ. Καμμένος μετέβη στο Μαξίμου και αν κρίνει κανείς από τα προηγούμενα twitter του όπου έκανε λόγο για «γίδα Resort» ενώ στο παρελθόν είχε πει και για «μαύρα λεφτα» Καλογρίτσα, έθεσε θέμα ευθέως για τα βοσκοτόπια.
Ετσι, η αναφορά του κ. Τσίπρα στην κεντρική επιτροπή στο θέμα, όπου δεν κατονόμασε βέβαια τον  κ. Καλογρίτσα – τον αγοραστή της εταιρείας του πατέρα του – ωστόσο είπε ότι οποιοσδήποτε δεν δικαιολογεί το Πόθεν Έσχες, ή δεν έχει τα λεφτά εκπίπτει το επόμενο δευτερόλεπτο από τη διαδικασία.
Η αναφορά αυτή του Πρωθυπουργού εκλαμβάνεται από πολιτικούς κύλους ως οριστικό άδειασμα για να μην χρεωθεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό κόστος των αλχημιών Καλογρίτσα. Από τη Θεσσαλονίκη όμως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άνοιξε το πολιτικό θέμα του συνόλου της διαδικασίας λέγοντας ότι αυτό έπρεπε να είχε ερευνηθεί κατά τη διάρκεια του ελέγχου του Πόθεν Εσχες.
Αυτό σημαίνει, ασχέτως αν εκπέσει η όχι ο κ. Καλογρίτσας, οτι παραμένει έωλη συνολικά η διαδικασία της αδειοδότησης.
Με όσα όμως έχουν βγει τις τελευταίες μέρες στη δημοσιότητα επιβεβαιώνονται αρχικές πληροφορίες του crashonline ότι ο κ. Καλογρίτσας μπήκε στο διαγωνισμό με τη λογική του εργολάβου όπου πέρνει ένα έργο και στη συνέχεια μη έχοντας τα προσόντα, προσπαθεί να το μεταπωλήσει – ως μεταπράτης – αποκομίζοντας κέδρος «αέρα». Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται τώρα από τις εσπευσμένες αρχικές επαφές του με κανάλια που δενπήραν άδεια όπως το «Ε» και ο Alpha.
Βέβαια, ο κ. Κοντομηνάς παλαιός γνώστης της επιχειρηματικότητας έληξε τις όποιες συζητήσεις με το ταξίδι του στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: