Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Απόβαση τζιχαντιστών στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας - Σήμα κινδύνου από τις Αρχές Ασφαλείας


Απόβαση τζιχαντιστών στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας-Σήμα κινδύνου από τις Αρχές Ασφαλείας - Κεντρική ΕικόναΤι αναφέρει το έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής του Βελγίου
Συναγερμός έχει σημάνει στο Βέλγιο και τη Γαλλία μετά από πληροφορίες ότι τζιχαντιστές έχουν φύγει από τη Συρία και μεταβαίνουν στην Ευρώπη προκειμένου να «χτυπήσουν» νέους στόχους...

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Βελγίου έχει ενημερώσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι επίκεινται χτυπήματα σε συγκεκριμένους στόχους στην Γαλλία και στο Βέλγιο.
Όπως αναφέρει το έγγραφο: «Οι μαχητές, έχουν εγκαταλείψει την Συρία εδώ και μια 10 ημέρες και έχουν περάσει στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας και Ελλάδας με καράβι χωρίς έγγραφα. Οι μαχητές έχουν χωριστεί σε δυο ομάδες η μια για να χτυπήσει στο Βέλγιο και η άλλη στην Γαλλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας έχουν όλο τον απαραίτητο οπλισμό και οι επιθέσεις θεωρείται ότι θα γίνουν άμεσα!»
Στο έγγραφο υπενθυμίζονται οι ανενεργοί πυρήνες της τρομοκρατικής οργάνωσης στην Ευρώπη και υπογραμμίζεται ότι η Γαλλία παραμένει ο αγαπημένος στόχος του ISIS, «αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πραγματοποίηση μιας ή και περισσότερων επιθέσεων στο Βέλγιο».
Στην περίπτωση νέων χτυπημάτων στοχεύουν σε έναν μέγιστο αριθμό θυμάτων και επίσης συγκεκριμένες υποδομές, όπως επικοινωνίες, εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας. Οι επιπτώσεις: ένας μεγάλος αριθμός θυμάτων που θα είχε αντίκτυπο στην κοινωνική ζωή, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εκτιμάμε ότι η απειλή είναι πολύ σοβαρή ανάλογα με τον αριθμό των θυμάτων ή των υποδομών που αποτελούν στόχους, αναφέρεται.
/www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: