Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ»! Η ΝΔ «δίνει» το ΑΠΕ – Καταλογίζει δάκτυλο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις ειδήσεις; (ΦΩΤΟ)


Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Κατά μέτωπο επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία μετά από την δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής.
Η δημοσκόπηση παρουσίαζε ζητήματα του πολιτικού σκηνικού όπως οι εκλογές και η συνταγματική αναθεώρηση ανοίγοντας έτσι τους ασκούς του Αιόλου για την κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ...



Οι κυβερνητικές πηγές εξέφρασαν την ικανοποιησή τους για το απατέλεσμα λέγοντας πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ πως ο ελληνικός λαός κατανοεί τις προσπάθειες για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Συγκεκριμένα θεωρούν «η μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί θετική εξέλιξη την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και πιστεύει ότι θα ακολουθήσει περίοδος σταθερότητας».
Παράλληλη αφορμή ήταν και η δήλωση του Κατρούγκαλου πως το κίνημα «Παραιτηθείτε» κινείται με την προτροπεί της ΝΔ.

Κάπου εκεί ήρθε το ξέσπασμα ιδαιτέρως για την δημοσκόπηση της Κάπα Research και του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ).

Έτσι, η ΝΔ ανέβασε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook σχολιάζοντας » Κυριακάτικη προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ», ενώ στη φωτογραφία αναφέρεται ξεκάθαρα πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «δίνει γραμμή» στο ΑΠΕ!

4
3

Δεν υπάρχουν σχόλια: