Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ! «Βράζουν» τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ζητάνε «εδώ και τώρα» να παραιτηθεί!!

Έντονη αμηχανία προκάλεσαν στο Μαξίμου οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι η απόφαση για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι εγκληματική και αντισυνταγματική.

Παράλληλα το κυβερνητικό επιτελείο επιλέγει να απαντήσει με μια περίεργη όσο και …εκκωφαντική σιωπή. Κανείς από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν έχει...
σχολιάσει όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Την ίδια ώρα τα κόμματα τη αντιπολίτευσης «βράζουν» κατά του κ. Καμμένου και της κυβέρνησης καταγγέλλοντας τον εμπαιγμό της κυβέρνησης προς του πολίτες και ζητώντας την άμεση παραίτηση του υπουργού Άμυνας.
Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, θέτοντας ζήτημα παραίτησης του υπουργού.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «»Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…». Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος. Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες. Ομολογεί ότι έκαναν «έγκλημα». Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά. Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή. Οφείλει να παραιτηθεί. Σήμερα».
Ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, έκανε στο περιστύλιο της Βουλής, την ακόλουθη δήλωση: «Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές ήταν να παραιτηθεί ο κ. Καμμένος. Και με τη σημερινή του δήλωση για τον ΦΠΑ στα νησιά ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι ψήφισαν μια αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη. Προφανώς το «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» έχει γίνει «για την καρέκλα ρε γαμώτο»».
Με έντονο τρόπο αντέδρασε το ΠΑΣΟΚ στην δήλωσε του υπ. Αμυνας Πάνου Καμμένου ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι εγκληματικό και αντισυνταγματικό μ
Ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Βασίλης Κεγκέρογλου, δήλωσε:
«Ομολογούν ότι εγκληματούν εις βάρος των νησιών και της ανάπτυξης και ειρωνεύονται τους νησιώτες δηλώνοντας ότι το πράττουν με αντισυνταγματικούς νόμους. Θα βρουν μπροστά τους όχι μόνο τους νησιώτες αλλά και όλο τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: