Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Αν δεν καταλάβουμε την "σιωπή" Καραμανλή ΔΕΝ θα καταλάβουμε ούτε τα λόγια του: Η τύχη των τριών σκανδάλων που επινόησαν οι "Νταβατζήδες"

20140531-225448-82488176.jpg

Την εβδομάδα που πέρασε έπεσε η «αυλαία» της παράστασης των «Νταβατζήδων», στο λυσσαλέο αγώνα που έδωσαν για την πτώση του Κώστα Καραμανλή και άνοιξε ο δρόμος του τελικού εξευτελισμού τους: 

Βγήκε η απόφαση για τα «δομημένα ομόλογα», δηλαδή για το τρίτο «σκάνδαλο» που επινόησε η διαπλοκή εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού. Και επειδή με την απόφαση έπεσαν μεν «βαριές καμπάνες» για τους υπαίτιους, πλην όμως ούτε ίχνος εμπλοκής πολιτικού προσώπου βρέθηκε, το θέμα πέρασε στο «ντούκου» στα ΜΜΕ της αδίστακτης διαπλοκής.
Ας κάνουμε λοιπόν ταμείο: Τρία, κατά βάση, «σκάνδαλα» «επινόησαν» οι…«Νταβατζήδες» κατά του Κώστα Καραμανλή και της Κυβέρνησής του. Και μ’ αυτά, ιδίως τα δύο τελευταία χρόνια, με καθημερινές «μπαταριές» «κανονιοβολούσαν» τον Κώστα Καραμανλή, ώσπου τον έριξαν. 
Ας δούμε όμως ποια ήταν η τύχη των «σκανδάλων» αυτών:
• «Σκάνδαλο» πρώτο: «SIEMENS». 
Τι βγήκε; 
«Καταπράσινο σκάνδαλο», με όλη την Κυβέρνηση, του κ. Σημίτη, μέσω του ΚΥΣΕΑ, μπλεγμένη και με τον Άκη Τσοχατζόπουλο ήδη στη φυλακή. 
Έπονται και άλλοι. 
Και, φυσικά, «τσιμουδιά» η Δικαιοσύνη για το μέγα σκάνδαλο των ροών των «μαύρων ταμείων» της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ του κ. Κ. Σημίτη. Ροών που ομολόγησε ο Τσουκάτος πλην όμως, «ω του θαύματος», επειδή προκύπτουν ευθύνες και για τον κ. Κ. Σημίτη «σιγή ιχθύος» ακόμη και από τη Δικαιοσύνη!! 
Πού βρέθηκε όμως, έστω και ίχνος ευθύνης, για πολιτικά πρόσωπα των Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή; 
Γιατί τέτοια «μουγγαμάρα» από τους Νταβατζήδες»; 
Που είναι τα Μegάλα δελτία ειδήσεων και οι ντερμπεντέρηδες της δημοσιογραφίας; 
Που «αρμενίζουν» τα δημοσιογραφικά «καβουράκια» στου «Φαλήρου» τα βοτσαλάκια»; 
Ή έχουν πάει Ποτάμι για να πιάσουν Χέλια;
• «Σκάνδαλο» δεύτερο: «ΒΑΤΟΠΕΔΙ». 
Εδώ και αν οι «Νταβατζήδες» έδωσαν τα ρέστα τους, «επινοώντας» κάθε είδους συκοφαντία και κάθε είδους ψευδομάρτυρες. Ωχριούν οι Φαρισαίοι κατά του Χριστού τη Μεγαλοβδομάδα!
Η τελευταία πράξη του «δράματος» για τους «Νταβατζήδες» γράφτηκε με το απαλλακτικό βούλευμα του Γιάννη Αγγέλου. Κι έτσι αποδείχτηκε ότι δεν υπήρξε ίχνος ευθύνης για πολιτικά πρόσωπα της Κυβέρνησης Καραμανλή. Όλως αντιθέτως, μάλιστα, ακόμη το Υπουργείο Οικονομικών να δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα για την, δήθεν, «οικονομική βλάβη» του Δημοσίου, όπως είχε ζητήσει η Προανακριτική Επιτροπή της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου!! 
Τι να πουν όμως; Ότι αν βγάλουν στην επιφάνεια τη «βλάβη», αυτή θα συνίσταται μόνο στην υπερκοστολόγηση του «Ολυμπιακού Ακινήτου» από την Εταιρεία που το κατασκεύασε; 
Το ποια είναι η Εταιρεία όλοι το ξέρουν. Γιατί όλοι ξέρουν από Εθνικούς Εργολάβους. Κι εδώ όμως, εν τέλει, δεν υπάρχει ίχνος εμπλοκής πολιτικού προσώπου των Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή. 
Όσο για τα ΜΜΕ της διαπλοκής, «μούγγα στη στρούγκα».
• «Σκάνδαλο» τρίτο: «Δομημένα Ομόλογα», 
όπως είπαμε. 
Και πάλι ίχνος ευθύνης πολιτικών προσώπων των Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή. 
Ρε παιδιά, που είναι ο Πρωτόπαπας και η Επιτροπή του, που βυσσοδομούσαν κατά του Καραμανλή και των υπουργών του; 
Και, ιδίως, που είναι κρυμμένος ο κ. Γιώργος Ζορμπάς, που κυκλοφορούσε με αποκόμματα περιθωριακών εφημερίδων για να πλήξει τον Κ. Καραμανλή, δηλαδή τον άνθρωπο που τον ευεργέτησε; 
Και εδώ όλοι κρυμμένοι. Αφού έκαναν τη βρωμοδουλειά κατάπιαν τη γλώσσα τους για να μην τους καταλάβουν!! Ο δε Πρωτόπαπας απολαύει της πλήρους εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης του κ. Α. Σαμαρά! Άντε να τον δούμε και Υπουργό του!!!
Για να «κλείσουμε»
Η στάση των «Νταβατζήδων» εξηγείται εύκολα. Έστησαν τη σκευωρία κατά του Κώστα Καραμανλή και έτσι εκπλήρωσαν την αποστολή τους. «Άξιος ο μισθός τους»!! 
Όμως τι να πει κανείς για τη σιωπή του κ. Α. Σαμαρά απέναντι στη δικαίωση του προκατόχου του και ευεργέτη του; 
Τι να πει κανείς για το ότι ταυτίσθηκε πολιτικώς πλήρως και με τους «Νταβατζήδες» που έριξαν τον Κ. Καραμανλή –μέχρι και τα τσιράκια τους έβγαλε ευρωβουλευτές- αλλά ακόμη και με τα πολιτικά ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ, που υπήρξαν άμεσοι συνεργοί τους; 
Τώρα θα μου πείτε «ζητάς ψύλλους στ’ άχυρα». 
Εδώ η Κυβέρνηση Α. Σαμαρά ανέχεται τη συγκάλυψη των προσωπικών ευθυνών του κ. Κ. Σημίτη για τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της Siemens!! 
Εδώ η Κυβέρνηση Α. Σαμαρά ανέχεται να κρατάει στη θέση του τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου, ενώ είναι υπόδικος για κακούργημα, επειδή δέχθηκε προκλητικά την αύξηση του ελλείμματος κατά 3%, που ισοδυναμεί με 10 δισ. μέτρα κατά του Ελληνικού Λαού!! 
Εδώ η Κυβέρνηση Κ. Σαμαρά «γλύφει εκεί που έφτυνε», ευλογώντας τα «Μνημόνια» των Κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου!! 
Τα «Μνημόνια» που κατήγγειλε πριν από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ο κ. Α. Σαμαράς στα «Ζάππεια». Ναι, αυτό είναι το «πολιτικό φιλότιμο» του κ. Α. Σαμαρά και της Κυβέρνησής του!!!
Την απάντηση γι’ αυτό το πολιτικό και ηθικό «success story» το εισέπραξε μετά πατάγου ο κ. Α. Σαμαράς στις Ευρωεκλογές. Όταν έφτασε τη Νέα Δημοκρατία να έχει 1.000.000 ψήφους λιγότερες από τον Οκτώβριο του 2009 και τη «Χρυσή Αυγή» κοντά στο 10%, που τον Οκτώβριο του 2009 βρισκόταν κάτω από το ποσοστό του Βασίλη Λεβέντη!! 
Το περίεργο όμως είναι ότι, ύστερα απ’ όλη αυτή την πολιτική αθλιότητα, ρίχνει σπόντες γιατί δεν τον στηρίζει ανοιχτά ο Κώστας Καραμανλής!!! 
Σα δεν ντρέπονται στο σημερινό Μαξίμου, όπου παριστάνουν τους κληρονόμους της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία υπολείμματα της μακαρίτισσας «Πολιτικής Άνοιξης»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: