Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ψαριανός: Αν συγκυβερνήσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ζητήσω άσυλο στα Τίρανα (Βίντεο)

Ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ τάχθηκε υπέρ της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς με συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ κάποιων φυλών του ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι του οικολόγους και κάποιους ανένταχτους

Ότι θα ζητήσει άσυλο στα Τίρανα σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνούσε με τους ΑΝΕΛ, είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, στον Βήμα FM.
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε ότι...

δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με το κομμάτι της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα συνεργαζόταν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός, όπως είναι σήμερα, δεν νομίζω ότι μπορεί. Αν μπορούσε μαζί με τους ΑΝΕΛ – τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες, όπως έλεγε ο Αλέξης και δεχόταν και ο Πάνος – εγώ θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στα Τίρανα. Αν είναι, όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ των Βρυξελλών, του Βερολίνου ή του Τέξας, συζητιέται. Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Μοσχάτου, του Μπραχαμίου και των αμφιθεάτρων, δεν έχεις να πεις πολλά πράγματα».

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Ψαριάνος μίλησε για την ανάγκη συγκρότησης μιας μεγάλης κεντροαριστεράς λέγοντας: 
«Αυτός ο χώρος της κεντροαριστεράς, μιας σοβαρής αριστερής, ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, μπορεί να συγκροτηθεί. Και μπορεί να συγκροτηθεί από τη ΔΗΜΑΡ – από αυτή που ήταν και όχι από αυτό το απολειφάδι που έχει μείνει – κάποιες φυλές του ΠΑΣΟΚ και όχι όλες, το Ποτάμι, τους Οικολόγους και διαφόρους ανένταχτους, αλλά σοβαρούς ανθρώπους. Αυτοί πρέπει να το επιδιώξουν. Και ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ».
news247 

Δεν υπάρχουν σχόλια: