Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ

Σαφείς αποστάσεις του Νίκου Βούτση από Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνη

Μπορεί οι βουλευτές του να ψήφισαν την κυβερνητική τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, όμως τα «ήξεις αφήξεις» που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, φαίνεται ότι θα ταλανίζουν για αρκετό ακόμα διάστημα τον ΣΥΡΙΖΑ.
Υπό αυτό το πρίσμα, ο «εμφύλιος» στην Κουμουνδούρου συνεχίζεται, καθώς ο... γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης, πήρε σήμερα σαφείς αποστάσεις από τη διαφοροποίηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
«Προφανώς δεν τη θεωρώ σωστή (σ.σ.: τη στάση της)» απάντησε, ερωτηθείς σε ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha και απέδωσε τη στάση της κυρίας Κωνσταντοπούλου στη διατύπωση δύο συγκεκριμένων άρθρων.
Κληθείς δε, να σχολιάσει τη δήλωση του βουλευτή Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι ψήφισε την τροπολογία, παρά τη ριζική του διαφωνία με αυτήν, ο Νίκος Βούτσης υπενθύμισε ότι ο κ. Λαφαζάνης είχε διαφοροποιηθεί και στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι το γεγονός πως τελικά ψήφισε την τροπολογία, ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: