Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Video: Έξαλλος ο Α. Κακλαμάνης με την Κωνσταντοπούλου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε ένταση στην Βουλή.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης για την παραπομπή του κ. Παπακωνσταντίνου σε ειδικό δικαστήριο εκνεύρισε τόσο πολύ τον Α. Κακλαμάνη, επειδή τον διέκοπτε την ώρα που μιλούσε, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει από το βήμα της Βουλής να… της βάλει τις φωνές!!!
«Και η υπομονή έχει τα όρια της» αναφώνησε, επειδή τον διέκοψε την ώρα που μιλούσε, ενώ μετά από λίγο την χαρακτήρισε αναιδέστατη. 
«Μα δεν ντρέπεστε λίγο; Ας αλλάξει θέση η κυρία…», ζήτησε...
ακόμα.
Μαρκογιαννάκης σε Κωνσταντοπούλου: «Κάντε μου μήνυση»!
Πυρά εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε και ο κ. Χ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος μιλώντας από το βήμα της Βουλής για τις διαδικασίες της Προανακριτικής Επιτροπής είπε: «Ήλπιζα ότι δεν θα υπήρχαν συμπεριφορές και δεν θα ακούγονταν φράσεις παρόμοιες με αυτές που βιώσαμε… μαρτυρικά αυτούς τους 6 μήνες με τους υπόλοιπους συναδέλφους στην Επιτροπή», ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι έκαναν σόου.
Τέλος πρότεινε στην εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ να του κάνει μήνυση: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, λέτε ότι κάνουμε υπόθαλψη εγκληματία, ότι κάνουμε παράβαση καθήκοντος, ότι διαπράττουμε κατάχρηση εξουσίας. Η σχολή Ευελπίδων είναι πέντε βήματα από εδώ. Στο κτίριο 16 στο ισόγειο είναι ο εισαγγελέας ποινικής διώξεως. Αύριο το πρωί πηγαίνετε και καταθέστε μήνυση εναντίον μου και των μελών της επιτροπής. Αυτά τα γαβγίσματα, μοιάζουν με το σκύλο που γαβγίζει μα δεν δαγκώνει. Καθαρές κουβέντες».

Δείτε την αντίδραση του κ. Κακλαμάνη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: