Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Συνωστισμός στο γραφείο Καραμανλή από την "παρέλαση" Υπουργών και Βουλευτών!

Ποιοι πέρασαν απο το γραφείο του!

Στο γραφείο του στη Βουλή, βρέθηκε από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας ο Κώστας Καραμανλής. 
Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος και τον αναβρασμό της γαλάζιας Κ.Ο. 
Πολλοί μάλιστα από τους βουλευτές είχαν πιάσει από νωρίς στασίδι για να δουν τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και να ανταλλάξουν μαζί του απόψεις, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας...


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του parapolitika.gr από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού πέρασαν ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Μάκης Βορίδης, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γιώργος Ορφανός, ο Γιώργος Βλάχος, ο Κώστας Κοντογεώργος, ο Ανδρέας Μαρίνος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Αλέκος Κοντός, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Τάσος Νεράντζης, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, o Γιώργος Στύλιος, ο Γιάννης Ανδριανός, ο Δημήτρης Τσουμάνης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, η Μαρία Αντωνίου, o Δάνης Τζαμτζής, η Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο Γιώργος Γεωργαντάς, ο Γιώργος Καλαντζής, ο Κώστας Κλειτσιώτης και ο Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Θανάσης Μπούρας, ο Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Σάββας Αναστασιάδης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Θεόφιλος Λεονταρίδη και ο Γιώργος Κοντογιάννης, ενώ ο κόσμος συνέχεια πηγαινοερχόταν.

Όλοι προσπαθούσαν να ανοίξουν κουβέντα στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος όμως πέταγε την μπάλα στην εξέδρα. Χαρακτηριστικό του πως απέφευγε την συζήτηση ο Καραμανλής, είναι πως έπιασε την κουβέντα με τον Γιάννη Ιωαννίδη για μπάσκετ, σχολιάζοντας τον παλιό αθλητή Κολοκυθά. 

Οι πληροφορίες λένε πως ο Καραμανλής ήταν γενικά ανέκφραστος και στα πολλά που άκουγε, απέφευγε όχι απλά να κάνει σχόλιο, αλλά ακόμα και να κάνει κάποιον μορφασμό, που θα πρόδιδε τις σκέψεις του....

Δεν υπάρχουν σχόλια: