Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Σηφουνάκης: «Σου διόρισα τη γυναίκα σου, ρε γελοίε… » - Γαληνός: «… και μπράβο σου!» (video)



Απίστευτος διάλογος μεταξύ των βουλευτών Λέσβου


Ένας απίστευτος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σηφουνάκη και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σπύρου Γαληνού σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή. 
Οι δύο πολιτικοί της Λέσβου μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν, με τους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν να διαδέχονται ο ένας τον άλλο.
Σίγουρα δεν παρέδωσαν...
μαθήματα ψυχραιμίας, ούτε πολιτικού ήθους. Άραγε έχουν διαισθανθεί το πόσο χαμηλά έπεσαν. Τόσο στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού, όσο και των ψηφοφόρων;
Το lesvosnews.gr είχε αναφερθεί σε αυτό το περιστατικό προ ημερών και οι πρωταγωνιστές του video αντέδρασαν με διαφορετικούς τρόπους. Ο Νίκος Σηφουνάκης τήρησε σιγήν ιχθύος για το συμβάν. Ο Σπύρος Γαληνός αντέδρασε και έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης μία απαντητική επιστολή.
Στον καβγά, όμως, που έγινε μεταξύ του Ν. Σηφουνάκη και του Σ. Γαληνού ήταν παρόντες και άλλοι τοπικοί πολιτικοί άρχοντες: ο βουλευτής της ΝΔ Παύλος Βογιατζής, ο συνάδελφός του από τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής και ο επίσης προσωρινά εκλεγείς βουλευτής του ΚΚΕ στην πρώτη αναμέτρηση Δημήτρης Καραγιάννης.
Όλοι αυτοί, μαζί με τους δύο πρωταγωνιστές του καβγά, «έκαναν γαργάρα» το σοβαρό αυτό επεισόδιο. Όμως, εδώ έχουμε ένα μείζον πολιτικό θέμα, που πέραν των άλλων είναι και θέμα ηθικής τάξης…
Ο Νίκος Σηφουνάκης απευθυνόμενος προς τον Σπύρο Γαληνό τού είπε: «Σου διόρισα τη γυναίκα σου, ρε γελοίε… κι έτρεχα στον Παναγόπουλο (διοικητή τότε της Εθνικής Τράπεζας)…». Ο Σ. Γαληνός απάντησε: «… και μπράβο σου!», για να επανέλθει λίγο αργότερα ο Σηφουνάκης και να συμπληρώσει απευθυνόμενος με επιθετικό τόνο και πάλι προς τον Γαληνό: «Θα έπρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις…»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γελοίοι ειναι και οι δυο και πιο γελοίοι αυτοί που τους ψηφίζουν