Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πως η Ελλάδα μπορεί να διαλύσει οικονομικά την Γερμανία!

Και όμως γίνεται...

Δεν είναι καθόλου τυχαία η άμεση και οργισμένη αντίδραση της Γερμανίας στην κίνηση της Ελλάδας για να διεκδικήσει τις Γερμανικές αποζημιώσεις από τον Β' Π.Π. 
Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί ήδη σε γερμανικά ΜΜΕ και έχουν αρχίσει να φτάνουν και στην Ελλάδα, η Γερμανία δεν θέλει καν να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς η μόνη χώρα που έχει αποζημιώσει για τις θηριωδίες του Γ' Ράιχ είναι η... πρώην Σοβιετική Ένωση. 
Αν ανοίξει από την Ελλάδα τέτοιο ζήτημα θα δημιουργήσει κακό δεδικασμένο και τότε και άλλες χώρες θα επιδιώξουν τα αστρονομικά ποσά που τους οφείλονται , κάτι που αναπόφευκτα δεν αντέχει η γερμανική οικονομία και θα οδηγήσει σε κατάρρευση της! 

Το θέμα πάντως παρά τις απεγνωσμένες δηλώσεις του Σόιμπλε να το κλείσει άρον-άρον πριν καν ανοίξει, θα πάει πιθανότατα στο Διεθνές Δικαστήριο και δεν θα λυθεί ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα, όπως δήλωσε και ο ΥΠΕΞ Δ.Αβραμόπουλος, που απαντώντας στον γερμανό υπουργό , ουσιαστικά είπε πως δεν είναι θέμα ανάμεσα στα δύο κράτη, αλλά διεθνούς δικαίου!

Κάποιοι πηγαίνοντας το μάλιστα λίγο παρακάτω, λένε πως όπως η πτώση του Γ' Ράιχ ξεκίνησε από την Ελλάδα, με το πρώτο δυνατό ράπισμα των δυνάμεων κατοχής να γίνεται επί ελληνικού εδάφους, έτσι και τώρα δεν αποκλείεται η κίνηση αυτή της χώρας μας να δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων για όλη την Ευρώπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: