Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σύγκρουση για τον Παπαγεωργόπουλο

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης προκάλεσε νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Με το που έγινε γνωστή η καταδίκη του Β. Παπαγεωργόπουλου η Κουμουνδούρου έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαράστην ΔΕΘ στην οποία ο πρόεδρος της ΝΔ τον χαρακτήριζε «έντιμο άνθρωπο που έχει προσφέρει στην πόλη»...

H NΔ αντέδρασε άμεσακαι υπενθύμισε πως ο Β. Παπαγεωργόπουλος δεν ήταν υποψήφιος για την δημαρχία της πόλης επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα «γαλάζιοι» βουλευτές σημείωναν και την συνάντηση που είχε γίνει πριν από τις περιφερειακές εκλογές μεταξύ των δύο αντρών και από την οποία ο τότε δήμαρχος έφυγε δυσαρεστημένος καθώς ο Πρόεδρος του κόμματος του είχε ανακοινώσει πως δεν θα πάρει το χρίσμα.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο Β. Παπαγεωργόπουλος τέθηκε αυτομάτως και εκτός κόμματος
«Υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων δεν δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον Σύριζα. Ποιοι μιλάνε; Εκείνοι που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες; Είναι εξοργιστικό και προκλητικό να προσάπτει σήμερα μομφές ο ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που έγιναν πολύ καιρό πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο» ήταν η απάντηση της ΝΔ στην επίθεση που δέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας που περιόδευε στην Θεσσαλονίκη επανήλθε στο θέμα και μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση τόνισε. «Δεν ξέρω αν αυτά τα καταπληκτικά πράγματα που έκανε μεταξύ άλλων ήταν ότι με το προσωνύμιο «φτερωτός γιατρός», έβαλε φτερά στο δημόσιο χρήμα της πόλης». Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε εκ νέου τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ.
- http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: