Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Περιμένουμε απαντήσεις, κ. Φωτόπουλε



Για ακόμη μια φορά 
ο αρχισυνδικαλιστής, το γνήσιο τέκνο της πασοκικής περιόδου από το 1981 και μετά 
επιχείρησε να γίνει… ήρωας στους γνωστούς κύκλους των ψευτοεπαναστατών. 
Είναι κάτι που επιδιώκει μετά μανίας, να πάει στη φυλακή για συνδικαλιστικούς λόγους, αντί να λογοδοτήσει για τις περίεργες πληρωμές και τις επιδοτήσεις κάτω από το τραπέζι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για να πηγαίνουν οι συνδικαλιστές ταξιδάκια...

Έτσι και χθες Κυριακή, ο κ. Φωτόπουλος και η παρέα του κατέλαβε το κτίριο πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ στη Λ. Μεσογείων με τη δικαιολογία ότι οι φτωχοί πληρώνουν το χαράτσι κι όχι οι πλούσιοι και γι’ αυτό πρέπει να βρει στοιχεία και να τα αποκαλύψει στον ελληνικό λαό.

Τα ΜΑΤ λίγο μετά τις 11 έκαναν έφοδο και συνέβαλαν συνδικαλιστές, μαζί φυσικά και τον πρώην πρασινοφρουρό και νυν προσκολλημένο στον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φωτόπουλο.

Πληθωρικός όταν είναι να καταγγείλει την κυβερνητική αυθαιρεσία, την επίθεση στα λαϊκά εισοδήματα, την τρόικα, τον καπιταλισμό και οτιδήποτε έχει στο θολωμένο του μυαλό, ο κ. Φωτόπουλος δε μιλά όταν τον ρωτάνε για τις χρυσές επιδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ. Άλλωστε σε τέτοιες περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός.

Ο κ. συνδικαλιστής, παλιάς κοπής και νοοτροπίας, αυτής που έχει αποδοκιμαστεί εδώ και χρόνια, είναι αυτός που έχει εκπονήσει το σχέδιο για κατάληψη δημόσιων κτιρίων, υπουργείων, εφοριών, αεροδρομίων και λιμανιών. 

Το σχέδιό του βασίζεται στην εκτροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης και στην εγκαθίδρυση ενός καθεστώτος που θα βασίζεται στη λογική που επικράτησε τόσα χρόνια και που εξέθρεψε τους Φωτόπουλους της Ελλάδας. 

Κομματικό κράτος, βόλεμα ημετέρων, επιδοτήσεις στα συνδικάτα για να μη μιλάνε και γυαλατζί επαναστάσεις για τα μάτια του κόσμου.

Αυτά υπηρέτησε τόσα χρόνια ο κ. Φωτόπουλος που τώρα κόπτεται για τους φτωχούς Έλληνες που πληρώνουν το χαράτσι. 

Τόσα χρόνια γιατί δεν έκανε καταλήψεις για το τζάμπα ρεύμα που έπαιρναν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ; 

Για τις επιχορηγήσεις της Επιχείρησης στη ΓΕΝΟΠ για να κάνει συνδικαλιστικά γεύματα και συνέδρια; 

Γιατί δεν είπε τίποτε όταν έμπαιναν χιλιάδες εργαζόμενοι χωρίς αξιολόγηση και με μόνο το κομματικό χαρτί;

Αλλά τότε κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό έκοψε τον κ. Φωτόπουλο από το κρατικό pay roll στράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και στις υποσχέσεις του Τσίπρα ότι δε θα απολυθεί κανένας υπάλληλος, δηλαδή κανένα από τα πελατάκια του κ. Φωτόπουλου και του κάθε συνδικαλιστή.

Έλεος πια με τους Φωτόπουλους αυτής της χώρας που έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της χώρας.





http://www.antinews.gr/ 
politika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: