Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κάλεσε την αστυνομία γιατί βαριόταν να κάνει σεξ

sexx.jpg
Ένας Τούρκος, κάτοικος της Νοτιοδυτικής Γερμανίας, κάλεσε την αστυνομία, για να τον βοηθήσει να γλυτώσει από τις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορέξεις της συζύγου του, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές Αρχές.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, άνδρας, «ιδιαίτερα εξουθενωμένος», τηλεφώνησε χθες στην αστυνομία της πόλης Βάιμπλινγκεν, ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον «βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση».
Ο άνδρας δηλώνει ότι είναι ...
18 χρόνια παντρεμένος, ότι έχει δύο παιδιά και πως η σύζυγός του «τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει», ενώ εξήγησε πως για τον λόγο αυτό έχει εγκαταλείψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη συζυγική κλίνη και κοιμάται στο καθιστικό.
Πρόσφατα, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πάρει τη γενναία απόφαση να χωρίσει και να «μετακομίσει, προκειμένου να βρει την ηρεμία του, ψυχή τε και σώματι, κυρίως γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος, όταν φεύγει για τη δουλειά - κάτι που στην παρούσα φάση καθίσταται ανέφικτο» διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία.
Και το δελτίο Τύπου της γερμανικής αστυνομίας κλείνει ως εξής: «Η σύζυγός του πηγαίνει τη νύχτα στο καθιστικό και του απαιτεί να εκπληρώσει το συζυγικό του καθήκον».
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: