Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

ΟΙ «ΑΜΑΡΤΙΕΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ: Οι 4 λόγοι που δεν τον θέλει η ΝΔ

Μαζεμένα φαίνεται πως του τα έχει η Νέα Δημοκρατία του Βύρωνα Πολύδωρα, του άλλοτε ισχυρού άνδρα της δεξιάς παράταξης.

Αυτοί είναι οι 4 βασικοί λόγοι που η υποψηφιότητά του για πρόεδρος τoυ ΕΣΡ χαιρετίστηκε με ένα τεράστιο «ΟΧΙ»!
1) Είχε ταχθεί υπέρ συγκυβέρνησης με την Χρυσή Αυγή.
2) Ως ανεξάρτητος βουλευτής δεν είχε ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να πέσει η κυβέρνηση...
Σαμαρά.
3) Είχε μιλήσει υπέρ του νόμου Παππά.
4) Του καταμαρτυρούν «περίεργες» συμπεριφορές όταν ήταν πρόεδρος της Βουλής.

Με το «νομοσχέδιο Παππά», τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων», όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής, τόνισε σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Είναι ωραίο να καταγγέλλεται ανέξοδα η «διαπλοκή» καναλαρχών-τραπεζιτών και συστημικών κομμάτων, καθώς και προστατευομένων προσώπων, που «κοσμούν» κατ” επάγγελμα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σαλόνια. Νόμιζαν, αρχηγοί και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, ότι μπορούν να τα πράττουν δημοκοπούντες και αβλαβώς. Αλλά έρχεται η ώρα της αλήθειας. Αυτή είναι τώρα», συμπλήρωσε ο κ. Πολύδωρας ο οποίος έχει διατελέσει, επίσης, κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος υφυπουργός Προεδρίας-Τύπου.
«Όσοι και όποιοι προβάλλουν ωρυόμενοι, με δουλόφρονα φανατισμό μάλιστα, διάφορα «προσχήματα» δικονομικού τύπου για αναρμοδιότητα της Βουλής και άλλα κούφια παρόμοια, που αποσκοπούν στη διαιώνιση του καθεστώτος των βαρόνων της «διαπλοκής», απλά, όχι μόνον αποκαλύπτονται αλλά και εκτίθενται αυτοεξευτελιζόμενοι», τόνισε ο κ Πολύδωρας.

«ΟΧΙ» ΛΕΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δεν πληροί τις προϋποθέσεις, διαβάστε όλη την ανακοίνωση

Επικοινωνιακά παιχνίδια από την κυβέρνηση καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση – απάντηση  για την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα ως υποψήφιο για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για μία κυβέρνηση «εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε» και αναφέρει: «Όλοι γνωρίζουν, ότι το πρόσωπο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, που προτείνεται από τον κ. Τσίπρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ο θεσμός απαιτεί».
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε, δείχνει ότι βρίσκεται σε απελπισία. Οφείλει να προσαρμοστεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά, αντί να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια.
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν αφορούσε στα πρόσωπα που συνθέτουν το ΕΣΡ, αλλά στην αντισυνταγματική μεταφορά αρμοδιοτήτων από το ΕΣΡ στον κ. Παππά.
Απαιτείται αμέσως νομοθετική ρύθμιση, την οποία η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή, για να επιστραφούν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οι αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα.
Η στελέχωση του ΕΣΡ με πρόσωπα εγνωσμένου κύρους θα ακολουθήσει αμέσως μετά.
Σε κάθε περίπτωση, όλοι γνωρίζουν, ότι το πρόσωπο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, που προτείνεται από τον κ. Τσίπρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ο θεσμός απαιτεί».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο επικοινωνιολόγος και σύμβουλος εκλογικής στρατηγικής Βασίλης Φεύγας, προχώρησε σε… ξεδόντιασμα της υποψηφιότητας του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ.

“Η πρόταση στο πρόσωπο του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ είναι όντως αξιοπρόσεκτη.

Τι έχουμε να θυμηθούμε από την πολύχρονη πολιτική του παρουσία;

Τον “στρατηγό άνεμο” στις πυρκαγιές του 2007. Μάλιστα.

Το “νέο” πολιτικό σύστημα επέλεξε από το “παλαιό” έναν από τα πιο εμβληματικά πρόσωπα της αναποτελεσματικότητας.

“Συγκλονιστήκαμε…”, σημείωσε με νόημα ο Βασίλης Φεύγας στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.