Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Εκτακτη συνέντευξη Μητσοτάκη τη Δευτέρα – Τι θα ανακοινώσει

Συνέντευξη Τύπου για την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας
θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τη Δευτέρα στις 12:30 όπως έκανε ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι η νομοθετική ρύθμιση για το «μπλόκο» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, θα έρθει την επόμενη βδομάδα στη Βουλή.
«Την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστεί από την Βουλή η διάταξη που βάζει μπλόκο σε ναζιστικά μορφώματα», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.
Όπως είπε ο κ. Οικονόμου πρόκειται για... «μια αυτονόητη ρύθμιση και από το Νοέμβριο που την έχουμε στείλει θα επιδιώξουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση. Σε αυτό το πεδίο δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές. Πρέπει να μπορούμε να αποκλείουμε φασίστες και εγκληματίες», τόνισε.

Νταβός

Αναφορικά με τις επαφές του πρωθυπουργού στο Νταβός, ο Γιάννης Οικονόμου επεσήμανε ότι 
«θα έχει την ευκαιρία τόσο στις δημόσιες τοποθετήσεις του, όσο και στις κατ’ ιδίαν επαφές του να αναδείξει τις θετικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια, τη βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος που έχει συντελεστεί με μια σειρά μεταρρυθμίσεων και μειώσεις φόρων, τις επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγονται για την πατρίδα μας και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, για την οποία βασικός στόχος παραμένει η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: