Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Όπως ο Πιερρακάκης και όλοι οι άλλοι!

Καλημέρα Κύριε Πρόεδρε

Η κάθοδος του Κυριάκου Πιερρακάκη στην Α’ Αθηνών δείχνει το δρόμο για όλα τα μέλη του υπουργικού σας συμβουλίου, κύριε Πρόεδρε. Πρέπει να κατέβουν στο πεζοδρόμιο και να διεκδικήσουν τη νίκη!
H πιο ακούραστη διαδρομή είναι εκείνη του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Δεν υπάρχει πολιτευτής, πόσο μάλλον υπουργός, που να μην ονειρεύεται να κερδίσει τη μάχη από τα αποδυτήρια, χωρίς καν να ιδρώσει. Ανθρώπινο είναι. Αλλά οι εκλογικές μάχες κερδίζονται στο πεζοδρόμιο, από εκείνους που έχουν το θάρρος να κοιτάξουν τον συμπολίτη τους στα μάτια...

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας πρέπει να κρύβει προτάσεις για ανθρώπους κύρους που δεν είναι στην πολιτική και τους έχουμε ανάγκη να βρίσκονται στο Κοινοβούλιο. Ανθρώπους του πνεύματος, της επιστήμης.


Πρέπει! Συνήθως το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και με εξαίρεση την πρώτη θέση, μυρίζει καμαρίλα. Αυτό, δηλαδή, που απεχθάνονται οι πολίτες. Έπαρση και καμαρίλα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ανθρωποδιώχτη στην πολιτική. Αυτά δεν θα ήθελε κάποιος να δει στο Επικρατείας. Επειδή δεν έχει τη δυνατότητα να τα τιμωρήσει, όπως συμβαίνει με τον σταυρό στις περιφέρειες.

Ο φιλελεύθερος

Καλημέρα Κύριε Πρόεδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια: