Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Γαμπρός έδειξε βίντεο της άπιστης νύφης με τον άντρα της αδελφής της στη γαμήλια δεξίωση

Το βίντεο έγινε αρχικά viral το 2019, αλλά πρόσφατα κοινοποιήθηκε ξανά στο TikTok, όπου συγκέντρωσε σχεδόν έξι εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια.
Ένας γαμπρός αποφάσισε να ξεμπροστιάσει τη, μόλις λίγων ωρών, σύζυγό του στο τραπέζι του γάμου τους, όπου αποκάλυψε μέσα από βίντεο ότι τον απατούσε με τον άντρα της εγκύου αδερφής της.
Το βίντεο από το τραπέζι του γάμου έχει προκαλέσει σοκ στο διαδίκτυο. Οι καλεσμένοι των νεόνυμφων στην Κίνα κοιτούν με τρόμο μια σκηνή με τη νύφη και τον άντρα της αδερφής σε κρεβατοκάμαρα. Στη συνέχεια, η ντροπιασμένη νύφη έριξε... την ανθοδέσμη στον σύζυγό της καθώς εκείνος φωνάζει: «Νομίζατε ότι δεν το ήξερα αυτό;»
Το βίντεο έγινε αρχικά viral το 2019, αλλά πρόσφατα κοινοποιήθηκε ξανά στο TikTok, όπου συγκέντρωσε σχεδόν έξι εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια από εξοργισμένους θεατές.



Ωστόσο, η πράξη εκδίκησης του γαμπρού έχει διχάσει τους χρήστες των social media. Οι περισσότεροι ήταν στο πλευρό του άνδρα, λέγοντας ότι η νύφη «πήρε αυτό που της άξιζε».
«Η καλύτερη εκδίκηση – μπροστά σε όλη την οικογένεια και τους φίλους τους», σχολίασε ένας χρήστης. «Ο άνθρωπος στάθηκε εκεί γνωρίζοντας την καταστροφή που πρόκειται να προκαλέσει», έγραψε κάποιος άλλος.
Άλλοι, αναρωτήθηκαν γιατί ο άντρας προχώρησε στο γάμο. «Γιατί έκανε τον γάμο;» ρώτησε ένας.

«Λοιπόν γιατί σπατάλησε όλα αυτά τα χρήματα για τον γάμο;» έγραψε ένας άλλος

.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια και αρραβωνιάστηκε έξι μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, ανέφερε το Asia One.

Αναφέρθηκε, επίσης, ότι η νύφη «υπέστη ενδοοικογενειακή βία» από τα χέρια του γαμπρού και είχε ζητήσει παρηγοριά στον σύζυγο της αδερφής της.

Ωστόσο, με τον καιρό, τα πράγματα εξελίχθηκαν σε παράνομη σχέση και μόλις ο γαμπρός το έμαθε αποφάσισε να «ταπεινώσει» τη νύφη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: