Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Και καταλήψεις στα σχολεία υποκινεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Η αδυναμία του να ασκήσει σοβαρή αντιπολίτευση τον ωθεί σε στρατηγικά λάθη

Η πολιτική αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει σοβαρή αντιπολίτευση φέρνει νεύρα στην Κουμουνδούρου που ζει το δικό της δράμα καθώς εκτός όλων των άλλων έχει προκύψει και ο Νίκος Ανδρουλάκης. 
Όπως διαβάζουμε στο political.gr, στο πλαίσιο της «Covid αντιπολίτευσης» που υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ζήσουμε τραγελαφικές καταστάσεις... 
Ήδη σιγά σιγά με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων έχουν αρχίσει και υποκινούνται καταλήψεις!
Αν κάποιος δει προσεκτικά, θα διαπιστώσει ότι οι ανακοινώσεις και τα αιτήματα όλων των αριστερόστροφων αντιπολιτευόμενων οργανώσεων στην Εκπαίδευση, ΟΛΜΕ, ΑΣΓΜΕ, Συντονιστικό Μαθητών Αθήνας, περίπου αναφέρουν τα ίδια πράγματα. Είναι σαν να γράφονται οι ανακοινώσεις από τον ίδιο άνθρωπο… 
Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη τουλάχιστον δέκα σχολεία στον Πειραιά τελούν υπό κατάληψη, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για τα ελλιπή μέσα προστασίας από τη διασπορά του κορονοϊού.
Ενδεικτικά, στο 5ο Λύκειο Θεσσαλονίκης μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη με αίτημα να κλείσουν οι σχολικές μονάδες της χώρας μέχρι να μειωθούν τα κρούσματα, ενώ στο 1ο Λύκειο Ευόσμου μέρος των μαθητών έκανε αποχή από τα μαθήματα, ζητώντας περισσότερα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, είτε μετάβαση σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση. 
Υπό κατάληψη τελεί επίσης το 5ο ΓΕΛ στο Ίλιον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: