Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Πώς αποφεύγουν τη φωτιά στο διυλιστήριο;

Ένας βλάκας αστυνομικός σηκώνει το κλομπ και βαράει έναν πολίτη στα σχεδόν καλά καθούμενα. 
Δεν σας κάνει το βλάκας; Θέλετε ευέξαπτος που δεν άντεξε την ίσως βαριά κουβέντα που του πέταξε ο πολίτης και η οποία δεν ακούγεται στο βίντεο; Ούτε αυτό σας κάνει; Θέλετε φασιστοειδές, απ’ αυτά που βρίσκουν τον φυσικό τους χώρο μέσα στους ένστολους; Και μ’ αυτό διαφωνείτε; Σας κάνει το προβοκάτορας ή το τσαμπουκαλεμένος ή το κοκορόμυαλος; 
Διαλέξτε και πάρτε, πλην το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Αυτός ο ένας με τη βλακεία, την προβοκάτσια ή τον φασίζοντα τσαμπουκά του, μπορεί να κάνει τόσο τεράστια ζημιά στην κυβέρνηση όσο τρεις Μήδειες και τρεις Λιγνάδες μαζί. Ας το πάρουν χαμπάρι εκεί στο υπουργείο και ας τους τρίξουν τα δόντια. Μπορεί να έχουμε 50.000 αστυνομικούς που κάνουν άψογα... την δουλειά τους, αλλά όπως έχουν γίνει τα πράγματα πέντε απ’ αυτούς είναι ικανοί να ακυρώσουν την δουλειά όλων των υπολοίπων και των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Θα μου πείτε ότι έχουν σπάσει και τα νεύρα των αστυνομικών. Λάστιχο τους ζητάμε να γίνουν, εκατό δουλειές τους βάζουμε να κάνουν. Ε, λογικό είναι κάποιος απ’ αυτούς μια φορά να παρεκτραπεί ή να βγάλει τον πραγματικό εριστικό του εαυτό. Όχι παιδιά, να με συμπαθάτε αλλά δεν είναι έτσι. Όποιος είναι στο σώμα και δεν μπορεί να εργαστεί υπό πίεση, ας πάει να κάνει καμιά άλλη δουλειά. Να πάει να μοιράζει πίτσες. Καθότι, αν ο πιτσαδόρος πετάξει εκνευρισμένος την πίτσα στο κεφάλι κάποιου ιδιότροπου πελάτη, θα την πληρώσει ο ίδιος. Δεν θα πουν ότι όλος ο κλάδος την πίτσας και των ζυμαρικών εν Ελλάδι αποτελείται από τρελούς ή φασιστοειδή. Για την αστυνομία όμως θα το πουν.

Και μην ακούω βλακείες ότι σε περίπτωση που η ηγεσία (πολιτική και υπηρεσιακή) δεν δείξει κατανόηση σε τέτοια μεμονωμένα φαινόμενα τότε όλη η αστυνομία θα κάνει λευκή απεργία, διότι αυτά είναι που αποθρασύνουν τους λίγους μάγκες που έχουν παρεισφρήσει στο σώμα και κάνουν τους καμπόσους. Μπορεί κάθε μέρα να γίνονται μισό εκατομμύριο τυχαίες λήψεις από κινητά τηλέφωνα πολιτών σε αστυνομικούς που κάνουν σωστά την δουλειά τους. Η μία όμως λήψη που θα τραβήξει τον έναν που (συνειδητά ή ασυνείδητα) τα κάνει όλα λάθος, είναι αυτή που θα κάνει την ζημιά.

Θα μου πείτε, και τι να κάνουν ο Χρυσοχοΐδης, ο Οικονόμου ή ο αρχηγός της ΕΛΑΣ; Πώς να αποφύγουν επί 365 μέρες τον χρόνο τον έναν που εν εξάλλω ων, θα σηκώσει το κλομπ και θα βαρέσει δίχως λόγο; Ξέρω κι εγώ; Στα διυλιστήρια τι κάνουν δηλαδή και δεν παίρνουν φωτιά; Και κει χίλια άτομα κυκλοφορούν κάθε μέρα, ένας αρκεί ν’ ανάψει τσιγάρο μια φορά στον εργασιακό του βίο λόγω νταλκά για να γίνουν παρανάλωμα. Πως το αποφεύγουν εκεί;

1 σχόλιο:

aik είπε...

Ελα,τυφλοσκωληκα Δημητρακη,πες στον χαμενο Μιχαλακη,να στησει μια καλη προβοκατσια.Να μαζευτουν καμια εικοσαρια κρυφομπατσοι,δηθεν ανεμελοι αριστεροι,να πανε πεντε μπατσοι και να φανε ξυλο.Να τραβηξουν και βιντεο,να το δειχνετε,να χαρειτε.Γιατι μεχρι τωρα,τραβατε τις κωλοτριχες σας με τα παλτο που υποστηριζετε.