Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Ο Μητσοτάκης αποδομεί τις τακτικές διχασμού και έντασης που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Το ανεύθυνο πρόσωπο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα θέματα κοινωνικής έντασης και αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας θα αναδείξει στο αυριανό τετ α τετ στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μέσα σε ένα κλίμα έντασης και πόλωσης που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το παν για το συντηρήσει, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να προσέλθει στη συζήτηση με το φάκελο γεμάτο μεν από... συγκεκριμένα γεγονότα πυροδότησης της έντασης με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ένα συνολικό σχέδιο αντιμετώπισης των κρουσμάτων βίας από την Κυβέρνηση ανεξάρτητα από πού προέρχονται.

Ακολουθώντας κατά την πάγια τακτική του το δρόμο της μετριοπάθειας και της υπευθυνότητας ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να στείλει εκ νέου σήματα μηδενικής ανοχής στα φαινόμενα βίας, και εκείνης που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας και αυτής που σχετίζεται με ακραίους κύκλους που συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν σε επεισόδια στις γειτονιές της Αθήνας.

Τα συνεχή στρατηγικά λάθη του κ. Τσίπρα να μετατοπίζεται πολιτικά προς τον αριστερό και ακροαριστερό χώρο και η αδυναμία του να μιλήσει με καθαρές κουβέντες απέναντι σε κρούσματα βίας, συνιστούν ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα για τον βασικό αντίπαλο του που συνεχίζει με στοχευμένο τρόπο να περνά μηνύματα σε ευρεία κοινωνικά στρώματα με ήπιο πολιτικό λόγο, διάθεση συνεννόησης και συνέπεια λόγων και πράξεων, έννοιες που για το σημερινό ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς άγνωστες.

Μετά από σαράντα χρόνια επιβολής των απόψεων, ακόμη και με τη χρήση βίας, ακραίων κύκλων στις διαδηλώσεις, στις πορείες, στα πανεπιστήμια, στους εργασιακούς χώρους, η σημερινή Κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου και να εφαρμόσει με απλά λόγια το νόμο, όπως συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.


1 σχόλιο:

aik είπε...

Ελα ρε τωρα η πολλη μαλακια στο τελος δημιουργει αιμορραγια.Το να θεωρουμε τον Μητσοτακη και τους αλλους αλητες οτι ενδιαφερονται για οτιδηποτε αλλο ακτος απ'το να καταστρεψει την Ελλαδα,μαλλον αιμορραγει.Ποιος,εκτος απο κρετινος ή διεστραμμενος,πονταρει στον σκατοψυχο Μιχαλακη ή την μαθητοκτονο Κεραμεως;