Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Τα χαριεντίσματα των Συριζαίων με τον Κουφοντίνα αφήνουν έκθετο τον Τσίπρα

Έκθετη και υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που ανέχεται δηλώσεις συμπαράστασης πρώην βουλευτών και στελεχών του στον καταδικασμένο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.
Τα περιστατικά φλερτ ενός μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οργανώσεις καταδικασμένες για τρομοκρατία συνιστά ένα διαχρονικό φαινόμενο το οποίο ουδείς δημοκρατικός πολίτης... σ' αυτή τη χώρα μπορεί με λογικά επιχειρήματα να εξηγήσει, ενώ αποτελεί όνειδος για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται προοδευτικό και που φιλοδοξεί να επιστρέψει ξανά στην εξουσία.
Η πρόσφατη κοινή δήλωση συμπαράστασης των δεκαπέντε βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον καταδικασμένο κ. Κουφοντίνα και στο αίτημα του για μεταγωγή σε φυλακές της αρεσκείας του, συνιστά πρόκληση για την ίδια τη δημοκρατία και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Άραγε τι θα γινόταν αν αντίστοιχο αίτημα υπέβαλαν όλοι οι καταδικασμένοι ή τα φυλακισμένα σήμερα στελέχη της Χρυσής Αυγής;
Σε κάθε περίπτωση τα κρούσματα αυτά δεν συνάδουν με μία προοδευτική κεντροαριστερά παράταξη, όπως θέλει να την αποκαλεί ο κ. Τσίπρας, ο οποίος με τη σιωπηρή ανοχή του, δείχνει ουσιαστικά να επιδοκιμάζει τέτοιες αδιανόητες ενέργειες.
Με αυτό τον τρόπο καταδεικνύεται το γεγονός ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος του και είναι εγκλωβισμένος στις ορέξεις των συνιστωσών και ακραίων γκρουπούσκουλων που τρέφονται από την ένταση, το μίσος και τον φανατισμό και θέλουν μία χώρα σε διαρκή κατάσταση εμφυλιοπολεμικής έντασης.


1 σχόλιο:

aik είπε...

Αντι να πεταμε λασπη στον ανεμιστηρα να ασχοληθουμε λιγο με τις ανοησιες του Μιχαλακη που θα ανοιξουν τον ασκο του Αιολου,ή ειστε και σεις χουντοσκυλα ανευ λογου και ατιας;[τα δικαιωματα ενος καταδικου,οσοειδεχθης και να ειναι δεν ειναι α λα καρτ.Δεν βλεπω αντιδραση για"ευγενικη"συμπεριφορα στον Παπαντωνιου και αλλα μπουμπουκια ουτε για τη βαναυση αντιμετωπιση της ανεκδιηγητης Νικολαου,αυτης με τα βουλκανιζατερ,απεναντι σε καποιον που ηθελε να σπουδασει]