Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Ρόδος: Το «ευχαριστώ» της μητέρας της εννιάχρονης στον πρωθυπουργό - «Το παιδί είναι καλά»

Την ευγνωμοσύνη της στην ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε η μητέρα του εννιάχρονου κοριτσιού που λιποθύμησε, πριν από λίγες ημέρες, λόγω ασιτίας, στη Ρόδο. 
«Τελείωσα την ανεργία μου, πήρα τη δίμηνη παράταση, να είναι καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φρόντισε γι' αυτό. Το παιδί είναι μια χαρά», τα λόγια της μητέρας που συγκλονίζουν...
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της μητέρας, που είδε το παιδί της να λιποθυμά, δόθηκε με παρέμβαση της κυβέρνησης.
«Η βοήθεια του κόσμου απεριόριστη. Ένιωσα ότι μπορεί οι Έλληνες μεταξύ μας να τρωγόμαστε, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση, γίναμε ενωμένοι, γίναμε μία γροθιά. Και δεν την περίμενα τόση αγάπη από τον κόσμο. Δεν την περίμενα», δήλωσε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ωστόσο βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της ανεργίας.
Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Σταμάτης, ήρθε σε επαφή με την εταιρεία, η οποία προσέφερε δουλειά στη γυναίκα και μάλιστα με τηλεργασία, ώστε να μπορεί να βρίσκεται και με τα δυο της παιδιά στο σπίτι.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σταμάτη. Μιλάω καθημερινά, με νοιάζεται, με παίρνει, με ρωτάει κάθε μέρα, πώς είσαι Μαρία; Πώς είναι τα παιδιά; Πώς είσαι εσύ; Να μην στεναχωριέσαι. Είναι άνθρωπος. Η κυβέρνηση έδειξε την ανθρωπιά της. Έχω απεριόριστη αγάπη από την κυβέρνηση μας», δήλωσε η μητέρα της εννιάχρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: