Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Μεταναστευτικό: Τραυματίες αστυνομικοί από σκάγια στα επεισόδια στη Λέσβο - Άγριες συγκρούσεις (Video & Photo)

lesvos-0

Τεταμένη είναι η κατάσταση στη Λέσβο με το μεταναστευτικό. 

Τα επεισόδια μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών να συνεχίζονται και μάλιστα κάποιοι πολίτες έβγαλαν και όπλα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε εισβολή σε ξενοδοχείο, όπου διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ.
Συγκεκριμένα, περί τις 6:30 το απόγευμα, ομάδα ατόμων μπήκε σε ξενοδοχείο στη... Γέρα Λέσβου. Εισέβαλαν στα δωμάτια των αστυνομικών, οι οποίοι δεν ήταν μέσα, πήραν όλα τα πράγματά τους, τα πέταξαν στον περίβολο και τους έβαλαν φωτιά.
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια στη Γέρα, ενώ συνολικά οι τραυματίες αστυνομικοί είναι 43.
Περίπου δέκα πολίτες επίσης έχουν τραυματιστεί κατά τις συγκρούσεις με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.


Το σημαντικότερο γεγονός ήταν η εισβολή πολιτών στο ξενοδοχείο που διέμεναν αστυνομικοί και ειδικότερα οι άντρες που απαρτίζουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τοπικές πηγές, αλλά και από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε εισβολή σε ξενοδοχείο, όπου διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ, όπως συνέβη νωρίτερα και στη Χίο. Συγκεκριμένα, περί τις 18:30, ομάδα ατόμων μπήκε στο ξενοδοχείο «Αιολίς» στη Γέρα Λέσβου. Εισέβαλαν στα δωμάτια των αστυνομικών, οι οποίοι δεν ήταν μέσα, πήραν όλα τα πράγματά τους, τα πέταξαν στον περίβολο και τους έβαλαν φωτιά.


Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σκάγια στη Γέρα, ενώ συνολικά οι τραυματίες αστυνομικοί είναι 43. Περίπου δέκα πολίτες επίσης έχουν τραυματιστεί κατά τις συγκρούσεις με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.


mtn1
mtn2

Δεν υπάρχουν σχόλια: