Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Le Figaro:«Αποθεώνει» την Ελλάδα της εξωστρέφειας–Τι γράφει για Μαρέβα [εικόνα]


Tην Ελλάδα της εξωστρέφειας «αποθεώνει» η "Le Figaro" σε δημοσίευμα της με τίτλο: «Αυτά τα πολυτελή πετράδια που κάνουν την Ελλάδα να ακτινοβολεί».

Το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας αναφέρεται και στη Μαρέβα Μητσοτάκη - Γκραμπόφσκι, σύζυγο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου.
Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρεται στις ελληνικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ελληνικά προϊόντα και πρώτες ύλες...
Μέλι, λάδι, μετάξι, νέες κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ, «με τη σφραγίδα της πολυτέλειας και της ελληνικότητας, εξάγονται με επιτυχία», υπογραμμίζει το δημοσίευμα, με τη δημοσιογράφο να αναφέρεται σε συγκεκριμένα παραδείγματα με αναγνωρισμένη επιτυχία.
Μάλιστα, ο ζευγάρι Ιωάννη και Σταυρούλα Καρυπίδη είχαν την ιδέα να προσθέσουν βρώσιμα φύλα χρυσού στο μέλι οικογενειακής παραγωγής, εξασφαλίζοντας την άμεση επιτυχία στις αγορές της Μέσης Ανατολής, στη Νότιο Κορέα και τη Ρωσία ενώ πρώην διαφημιστής, Γιώργος Κολλιόπουλος, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον πράσινο χρυσό της χώρας: το ελαιόλαδο.
Στοχεύοντας σε μια πρωτότυπη συσκευασία κατόρθωσε να προωθήσει την παραγωγή του, που φθάνει τους 1.000 τόνους, σε χώρες απόμακρες, όπως η Αλάσκα ή η Νότιος Αφρική. Με σχετική φιλοσοφία δε, υπογραμμίζει: «Θα πρέπει να μας απονείμουν μετάλλιο για το ότι παραμένουμε στη χώρα παρά τη φορολογία που μας δυσκολεύει στο να προσλάβουμε προσωπικό με ευκολία».
Η ελληνική κληρονομιά στον τομέα της ένδυσης, ενέπνευσε τη Δήμητρα Κολοτούρα και τη Μαρέβα Γκραμπόβσκι που εγκατέλειψαν τις προηγούμενες ασχολίες τους και δημιούργησαν τη νέα γραμμή ρούχων γνωστή ως «Zeus» και «Dione».
Οι τελευταίες αναζήτησαν το μετάξι στο χωριό Σουφλί απ' όπου πριν από χρόνια προμηθευόταν και η μάρκα Σανέλ, ή ακόμα τα ελληνικά σανδάλια από τους μαστόρους στην Αθήνα, αν και το δέρμα είναι από την Ιταλία. Είναι παρούσες σε πολλές χώρες ακόμα και στο Παρίσι, στο πολυτελές κατάστημα «Bon Marché».

To tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη:


Μεγάλη τιμή για μας! Σύμφωνα με τον Figaro μαζι με το ελληνικό λάδι και το μέλι οι δημιουργίες του Z+D ειναι παραδείγματα της νέας εξωστρέφειας που χρειάζεται η χώρα!!! Όλα για την Ελλάδα! 🇬🇷 http://www.lefigaro.fr/societes/2018/09/02/20005-20180902ARTFIG00125-ces-pepites-du-luxe-font-rayonner-la-grece.php 

Η Le Figaro «αποθεώνει» την Ελλάδα
Le Figaro:«Αποθεώνει» την Ελλάδα της εξωστρέφειας–Τι γράφει για Μαρέβα (εικόνα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: