Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Τεράστια προβλήματα από τον κυκλώνα: Έκλεισε η εθνική Αθηνών - Κορίνθου

Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις έχει προκαλέσει ο κυκλώνας «Ζορμπάς».

Περίπου από τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου έχει κλείσει το ρεύμα προς Πάτρα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου από κατολισθήσεις και πλημμυρικά φαινόμενα.
Η «Ολυμπία Οδός» στο 55ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, είναι αδιάβατη, αφού το ύψος του νερού φτάνει το μισό μέτρο.
Η Τροχαία απαγορεύει τη διέλευση των αυτοκινήτων από τα διόδια Ελευσίνας και όσοι επιχειρούν να μετακινηθούν προς Πάτρα στο ύψος της Ελευσίνας υποχρεώνονται να αναστρέψουν προς Αθήνα...
Περίπου στις 24:00 τα μεσάνυχτα η τροχαία άνοιξε το ρεύμα της εθνικής οδού προς την Αθήνα. Η κυκλοφορία από Κόρινθο προς Αθήνα είχε διακοπεί νωρίτερα από τα διόδια του Ισθμού, από τα μεσάνυχτα όμως η κίνηση στο τμήμα της εθνικής από Κόρινθο προς Αθήνα επιτρέπεται.
Το απόγευμα η καταιγίδα είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο ύψος του Ξυλοκάστρου, στο 117ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου.
Τα πλημμυρικά φαινόμενα είχαν προκαλέσει κατολισθήσεις αφού ο δρόμος είχε γεμίσει με νερά και φερτά υλικά, αυτή την ώρα όμως η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς πρόβλημα.

Έκλεισε η Ποσειδώνος, από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου

Στο ρεύμα προς Πειραιά - Διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας
Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Αττική από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Κλειστή λόγω των υδάτων που έχουν συγκεντρωθεί είναι εδώ και λίγη ώρα η Λεωφόρος Ποσειδώνος.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η Λεωφόρος έχει κλείσει από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Διακόπηκε η κυκλοφορία και στην οδό Πειραιώς

Διακόπηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής με την Πέτρου Ράλλη έως την οδό Χαμοστέρνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: