Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Αγριεύει η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου: Έρχονται εξελίξεις;

Εξελίξεις προμηνύει η απάντηση κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή.

Οι εμπρηστικές δηλώσεις του Καμμένου κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την αντίδραση της “Κουμουνδούρου”.
Τα “αγκάθια” στις σχέσεις μεταξύ των δύο κομμάτων της κυβέρνησης αυξάνονται συνεχώς και πλέον όλα είναι ανοιχτά.
Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για υπέρβαση των ορίων και ερωτήματα που προκαλούν οι επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου,, μιλώντας στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι... «οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

«Ρουκέτες» Δημήτρη Καμμένου κατά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρωί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, εξαπέλυσε «πυρά» κατά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά», είπε σε αυστηρό τόνο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Μεταξύ άλλων, είπε ότι όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάνε στο συλλαλητήριο της Αθήνας και ζήτησε σεβασμό και σιωπή από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης», είπε, χαρακτηριστικά. 
Όπως υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν κυβερνητική συνεργασία με τη Φώφη Γεννηματά.
Ο Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στις δηλώσεις βουλευτών και μελών των ΣΥΡΙΖΑ κατά των ΑΝΕΛ τόνισε: «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;».
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής συνέχισε λέγοντας: «μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση».
Επίσης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε προσωπικά και κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη σημειώνοντας: «Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους.
Προσωπικά εχθές με χαρακτήρισε ακροδεξιό. Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω τον σταυρό μου και συμμετέχω σε συλλαλητήρια και δεν κάνω παρέα με ακροαριστερούς και δεν μου αρέσει που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ας είναι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πατροναριστούμε. Αν δεν μας θέλουν επειδή είμαστε δεξιοί ας πάνε με την Φώφη. Κακώς μιλούν κάποιοι έτσι για τους ΑΝΕΛ που τρία χρόνια με 9 βουλευτές δίνουν βήμα στην κυβέρνηση.
Όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τρένο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας. Ακόμη κι αν γίνω υπουργός δεν θα σταματήσω να αντιδρώ. Θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση προς πείσμα όλων, εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της κυβέρνησης».
Σε ερώτηση για το εάν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων διαφορών που έχουν σε σημαντικά ζητήματα ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε: «Εμείς περιμένουμε να έρθει η 30 Αυγούστου και να τελειώσουμε με όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: