Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Τι λένε επτά αστέρες του αθλητισμού για το «1968»

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φίλος της ΑΕΚ, ούτε λάτρης του μπάσκετ για να δει το «1968» του Τάσου Μπουλμέτη. Η ταινία για τον άθλο της «βασίλισσας» έχει κάτι να πει σε όλους, γιατί η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης από την ΑΕΚ, πριν από πενήντα χρόνια, δεν ήταν απλώς η νίκη μιας ομάδας, αλλά ένα σπουδαίο επίτευγμα του ελληνικού αθλητισμού.
Το «1968», με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018. Η ταινία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς συνδυάζει αριστοτεχνικά τη μυθοπλασία με μαρτυρίες πρωταγωνιστών του θριάμβου, «ταξιδεύει» στο χρόνο και ξετυλίγει το συναρπαστικό παρασκήνιο πίσω ένα άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα...

Έκτοτε ακολούθησαν πολλές βραδιές σαν την 4η Απριλίου 1968 για τον ελληνικό αθλητισμό. Προς τιμήν όλων όσοι χάρισαν στις ελληνικές ομάδες μεγάλες νίκες, το «1968» προβλήθηκε σε Α’ προβολή σε αστέρες των παρκέ και των γηπέδων: Δημήτρης Διαμαντίδης, Παναγιώτης Φασούλας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Θωμάς Μαύρος και Ντέμης Νικολαΐδηςβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στον κινηματογράφο «Δαναό» για την Α΄ προβολή της ταινίας και μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ για τη γεύση που τους άφησε το «1968».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: