Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Κυριάκο παραιτήσου!

Σχετική εικόναΕίναι σαφές! Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πρέπει να παραιτηθεί. 

Η νεοφιλελεύθερη κομπανία που έχει καταλάβει την Ρηγίλλης τα τελευταία δύο έτη και πήρε με δόλο στην συνέχεια την εξουσία, έχει υπογράψει δύο μνημόνια, έχει διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις και έχει γεμίσει την χώρα με σκουπίδια. 
Μόνο μία Αριστερή κυβέρνηση μπορεί να δώσει λύσεις.

Ως εδώ! Δεν υπήρξε στο παρελθόν άλλη κυβέρνηση τόσο δοτική στις επιταγές του διεθνούς κεφαλαίου όσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 
Δεν υπάρχει όμοιό της στην  σύγχρονη ιστορία του τόπου...

Το Κοινοβούλιο έχει μετατραπεί επί των ημερών του κ. Μητσοτάκη σε εργοστάσιο παραγωγής μνημονιακών νόμων και οι υπουργοί της κυβερνήσεως έχουν καταστεί διακοσμητικοί, καθώς ακόμη και οι υπουργικές αποφάσεις έρχονται απευθείας από τις Βρυξέλλες και μεταφράζονται από την αγγλική. 
Ο υπουργός των Οικονομικών πρότεινε πρόσφατα στο υπουργικό συμβούλιο να μην γίνεται ούτε καν η μετάφραση, καθώς έτσι θα επιτευχθεί περαιτέρω εξοικονόμηση πόρων.
Ο εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα, ο κ. Τζανακόπουλος ισχυρίστηκε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, πως η Νέα Δημοκρατία ευθύνεται για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια που έχουν πνίξει την Ελλάδα, για την υπόθεση του Noor 1, ακόμα και για την απόφαση των ένστολων αστυνομικών να κάνουν εκδήλωση στα Εξάρχεια.  
Η βασική κατεύθυνση μέσα στην οποία έχει επιλέξει να κινηθεί η Νέα Δημοκρατία θυμίζει τις πιο σκοτεινές περιόδους της Δεξιάς, δήλωσε ο κ. Τζακανόπουλος.

Τι άλλο θα πρέπει να ειπωθεί για να τοποθετηθούν τα πράγματα στην θέση τους; 
Πώς αλλιώς μπορεί να εξαναγκαστεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εγκαταλείψει την εξουσία; 
Οι καταγγελίες του κ. Τζανακόπουλου υπήρξαν καταλυτικές. 
Ιστορική παρέμβαση, όπως και όλες οι άλλες παρεμβάσεις της ηγεσίας της ελληνικής Αριστεράς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σε τι διαφερει η ΝΔ απο το συριζα?????
τα ιδια αφεντικα εχουν.....
απλα βαλανε το συριζα να κανει την βρωμικη δουλεια.....

"εμεις τιμαμε τους αγωνες της αριστερας"
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ