Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ: Καρέ καρέ πώς πουλούσαν τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας τα μέλη του κυκλώματος που συνελήφθησαν [εικόνες]

Σοκ: Καρέ καρέ πώς πουλούσαν τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας τα μέλη του κυκλώματος που συνελήφθησαν [εικόνες]ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ...

Ανενόχλητοι και στο κέντρο της Αθήνας δρούσαν μέλη της σπείρας των 145 συλληφθέντων που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα των...
αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών και δημοσιεύει «Το Βήμα» που δείχνει καρε καρε την ώρα που πραγματοποιείται η αγοραπωλησία των ναρκωτικών και μάλιστα μπροστά από έναν από τους πλέον πολυσύχναστους σταθμούς όπως αυτός στην oδό Κοραή.
Στις εικόνες απεικονίζονται άτομα αφρικανικής κυρίως καταγωγής να βγάζουν από το στόμα τους σακουλάκια με ηρωίνη και να τα πωλούν στους χρήστες που βρίσκονται εκεί για να τα προμηθευτούν.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μεταξύ εκείνων που επιθυμούν να τα προμηθευτούν είναι νεαρές κοπέλες αλλά και ηλικιωμένοι, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι ίδιοι είναι χρήστες ή αν τα αγοράζουν για κοντινά τους πρόσωπα. Μάλιστα σε μια εκ των περιπτώσεων, ένας από τους χρήστες φαίνεται να «πληρώνει» έναν από τους εμπόρους σε είδος, προσφέροντας του κάτι που δεν φαίνεται να είναι χρήματα.
Στο σημείο διασκορπισμένοι υπήρχαν και τσιλιαδόροι ή εισπράκτορες και όλα αυτά την ώρα που γύρω κινούνται ανυποψίαστοι πολίτες.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: