Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ… ΔΑΝΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ 7 ΕΚ. ΛΙΡΕΣ! Η απίστευτη δικαιολογία ιδιοκτήτη οίκου ανοχής ! (BINTEO)

Μια πρωτότυπη, αλλά καθόλου πειστική δικαιολογία, επικαλέστηκε ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Βρετανία όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να εξηγήσει την πηγή των παράνομων εσόδων του.
Οπως είπε ο 66χρονος Αχιλλέας Νεοφύτου τις 7 εκατομμύρια λίρες που έβγαλε από τον οίκο ανοχής δεν τις έχει ο ίδιος, επειδή τις έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα για να...

ξεχρεώσει την Ελλάδα!
Ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, όπως μεταφέρει το στο birminghammail.co.uk- οδηγήθηκε στο δικαστήριο στο Bermingham Crown Court, με άλλους πέντε κατηγορούμενους και ομολόγησε ένοχος για διατήρηση, διαχείριση και παροχή βοήθειας στη διαχείριση οίκου ανοχής και αφέθηκε ελέυθερος με εγγύηση.
«Ο κόσμος υπέθετε ότι βγάζαμε εκατομμύρια, αλλά εμείς εργαζόμασταν σκληρά και παρείχαμε υπηρεσίες στην κοινότητα, αλλά κάποιοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. (Στο μαγαζί) έρχονταν δικηγόροι, έρχονταν εισαγγελείς, έρχονταν δικηγόροι, έρχονταν γιατροί, παρείχαμε μια υπηρεσία στην κοινότητα. Δεν ήταν οίκος ανοχής. Όσο για τα λεφτά. Τον ξέρετε τον Τσίπρα από την Ελλάδα; Ε, ξέμενε από λεφτά και του τα δάνεισα» είπε στους δημοσιογράφους μιλώντας στα αγγλικά με την χαρακτηριστική ελληνική προφορά.

¨οπως σημειώνει το Star.gr, ο εν λόγω κύριος διατηρούσε, σύμφωνα με τις Αρχές ,το Libra Club, στο οποίο εργάζονταν πάνω από 20 γυναίκες με 200 πελάτες την ημέρα, μέχρι να του το κλείσει η αστυνομία, τον Φεβρουάριο του 2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια: