Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Απλά λιάζονται, και που και που βιάζουν…

Με αφορμή τον βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας στο ΑΠΘ από «πρόσφυγες πολέμου, θυμήθηκα μια ανάλογη αποτρόπαια περίπτωση βιασμού, που συνέβη στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στη συμπρωτεύουσα.

Πρόκειται για τον ξυλοδαρμό και τον ομαδικό βιασμό ενός ζευγαριού νέων, που ερωτοτροπούσαν νυχτιάτικα μέσα στο αυτοκίνητό τους κάτω από μια γέφυρα...
στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, από ομάδα «συμπαθών Ρομά»
Τότε δεν υπήρχαν «πρόσφυγες πολέμου» από το Μαρόκο, το Πακιστάν, και λοιπές ειρηνικές χώρες, αλλά υπήρχαν Γεωργιανοί πιστολέρο, Αλβανοί, μαχαιροβγάλτες, Ρουμάνοι διαρρήκτες, και βεβαίως οι «συμπαθείς Ρομά», που αν τυχόν κανείς τους αποκαλούσε «γύφτους», αμέσως δέχονταν την χλεύη των τότε πολιτικά ορθών διεθνιστών αριστερών.
Θυμάμαι πως τότε έκανα ένα σενάριο με το μυαλό μου… Αναρωτιόμουν μήπως η κοπέλα, αλλά και το αγόρι (αμφότεροι βιάστηκαν) ήταν από αυτούς που θύμωναν με τον «ρατσισμό» εναντίον των «αδικημένων Ρομά», επιτιθέμενοι με ανθρωπιστικά επιχειρήματα ενάντια σε όποιους τότε έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου εξαιτίας της εγκληματικότητας κάποιων μειονοτήτων. Αναρωτιόμουν δηλαδή τι θα έλεγε επί του θέματος,  μετά την επίθεση που δέχθηκε, το κορίτσι εκείνο (και το αγόρι) που αποτέλεσε σεξουαλικό παιχνίδι στα χέρια των «συμπαθών Ρομά». Το πιο πιθανό είναι να αποτέλεσαν και οι δυο αργότερα ιδρυτικά μέλη της Χρυσής Αυγής.
Και γιατί θυμήθηκα εκείνο το νοσηρό σενάριο που είχα κάνει τότε; Επειδή σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ προχθές, η 23χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ, που αναγκάστηκε να κάνει πεολειχία στους τρεις κακόμοιρους αλλοδαπούς (πρόσφυγες) βιαστές της, ήταν το καλοκαίρι εθελόντρια!!!!! σε καταυλισμό χοτ σποτ «προσφύγων». Προφανώς μια από εκείνες τις αΧτιβίστριες, που δίνουν τον όμορφο αγώνα για τα δικαιώματα των Μουσουλμάνων «προσφύγων», που πιστεύουν στην πολυπολιτισμικότητα, και που κατηγορούν όσους έχουν αντίθετη άποψη ως «φασίστες» και «ρατσιστές». 


Περιμένοντας στην ουρά για ... φοιτήτριες.

Μια από εκείνες δηλαδή, που θαυμάζουν τον αραβικό και ισλαμικό πολιτισμό, και θέλουν να τον μεταλαμπαδεύσουν στα καθ ημάς, ο οποίος όμως «πολιτισμός»  θεωρεί τις γυναίκες κατώτερα όντα, χωρίς δικαιώματα, και υποχρεωμένες να καλύπτονται από την κορυφή ως τα νύχια. Πως και γιατί τον θαυμάζουν τόσες και τόσες γυναίκες της Δύσης; Δεν ξέρω… ίσως μας βοηθήσει η ψυχιατρική επιστήμη. Εξάλλου, άβυσσος οι ψυχές των σαλεμένων…
Φαντάζομαι, δεν ξέρω, ότι σαν και αυτό το περιστατικό του ΑΠΘ, θα έχουν συμβεί και άλλα πολλά παρόμοια, πλην όμως δεν αναφέρθηκαν ποτέ, αφού η ντροπή που συνοδεύει αυτά τα παθήματα είναι τεράστια. Ποια 20χρονη Ελληνίδα που αναγκάζεται να κάνει στοματικό σεξ σε «πρόσφυγες» ή σε Ρομά, θα το ανέφερε στις αρχές; Μάλλον δεν θα το ανέφερε καν ούτε στην πιο κολλητή της φίλη. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο νεαρός συνοδός της έφυγε τρέχοντας για να φέρει την αστυνομία, και την έφερε, και πολύ καλά έκανε διότι αλλιώς μάλλον θα αναγκάζονταν να συμμετάσχει κι αυτός στην «ανακούφιση» των ταλαίπωρων προσφύγων πολέμου.
Και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της όλης υπόθεσης ήταν η αστραπιαία αντίδραση της αστυνομίας, η οποία όταν θέλει κάνει θαύματα, και σε χρόνο ντε τε εντόπισε τους δράστες, και τους συνέλαβε. Και μιλάμε για πραγματικά «ταλαιπωρημένους πρόσφυγες πολέμου», αφού όπως αποδείχτηκε, αναγκάζονταν να κάνουν εμπόριο ναρκωτικών για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα στην αφιλόξενη χώρα μας.
Αναρωτιέμαι τι να σκέφτεται επ αυτού η κυρά Τασία, που έκανε ολόκληρη καριέρα ως αΧτιβίστρια υπέρ των «προσφύγων» που απλά λιάζονται, ή ο λειψός κ. Μουζάλας,  ο οποίος έχει χάσει τη μπάλα προ πολλού... χώρια ότι τον ξεγέλασαν και του στερήσανε το Νόμπελ οι κακοί ξένοι.
Με αυτά και με αυτά αναρωτιέμαι: Έχει άδικο η Ουγγαρία;


ΥΓ-Τι λένε άραγε όλοι εκείνοι οι πούροι δημοκράτες, που δεν θέλουν αστυνομική παρουσία στα πανεπιστήμια; Αλλά που προτιμούν την παρουσία συμμοριών από κάθε γωνιά του πλανήτη; Τι λένε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: