Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Επεισόδιο στη ΔΕΘ: Πολίτης πλησίασε τον Τσίπρα - Τον πήραν «σηκωτό» οι άνδρες της ασφάλειας [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΈνα μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Ενας πολίτης πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα, ρωτώντας τον επίμονα γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά...
οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν και τον έβγαλαν «σηκωτό» από τον χώρο.
Ηταν η στιγμή που ο κ. Τσίπρας και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς είχαν στηθεί μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, κάνοντας δηλώσεις, πριν κόψουν την κορδέλα για να εγκαινιάσουν το ρωσικό περίπτερο στην έκθεση.


Ξαφνικά ένας άνδρας έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τον Ελληνα πρωθυπουργό, ρωτώντας τον γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά η ασφάλεια τον σταμάτησε εγκαίρως, ενώ ο κ. Τσίπρας αρχικά προσπάθησε να μείνει ατάραχος και στη συνέχεια γέλασε. «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα, ήθελε να με ρωτήσει γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά συμβαίνουν», είπε ο πρωθυπουργός για το περιστατικό.
Η μπάντα και το βαγόνι του μετρό
Νωρίτερα, τον κ. Τσίπρα είχε υποδεχθεί στη ΔΕΘ η μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού, η οποία έπαιξε μέχρι και Pink Floyd, με τον πρωθυπουργό να δείχνει να απολαμβάνει τη μουσική.
Στο Περίπτερο της «Αττικό Μετρό» ο πρόεδρος της Γιάννης Μυλόπουλος έδειξε στον πρωθυπουργό ένα βαγόνι και ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε λέγοντας του: «Το πρωί πήγαμε στο έργο του Μετρό, πότε πρόλαβες και το έφερες το βαγόνι;».
Bίντεο: voria.gr
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: