Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Η απάντηση στο ερώτημα με την τριπλή εξήγηση – Αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook!


Απάντηση στο ερώτημα γιατί τον τελευταίο χρόνο ο Αρκάς αποφάσισε και με τα σκίτσα του ασχολείται με την πολιτική δίνουν οι συνεργάτες που διαχειρίζονται τον επίσημο λογαριασμό του στο facebook.

Διαβάστε ακριβώς την ανάρτηση


ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ

Μας ρωτούν πολλοί φίλοι και μη, γιατί ο Αρκάς αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική τον τελευταίο χρόνο. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική ακρίβεια ότι ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάσει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απ’ την άλλη μπορεί απλώς, αφού ασχολήθηκε με τόσα άλλα θέματα, να αποφάσισε να βγάλει και μια σειρά βιβλίων με θέμα την πολιτική και η απόφασή του αυτή συνέπεσε με την παρουσία της «αριστεράς» στην εξουσία. Βεβαίως υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή: Γιατί έτσι του αρέσει.

arkas_fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: