Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τράγκας: «Μονόδρομος η επιστροφή του Κώστα Καραμανλή»

Τώρα μιλάει κι αυτός, που συνέβαλε στην πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οδηγώντας μας στα σημερινά αδιέξοδα για τον Λαό και την Πατρίδα...

Όλοι προβλέπουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους για να εκλέξει πρόεδρο Δημοκρατίας και να μείνει τη καρέκλα του έως το 2016.
Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι το αντιλαμβάνεται και θα επιχειρήσει να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές σε κάποιο χρονικό σημείο του Φθινοπώρου που θα κρίνει κατάλληλο για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος. Το πιθανότερο είναι...
οι εκλογές να γίνουν κοντά στη δίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής (προ ή μετά, αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί…) γιατί πιστεύεται ότι θα υπάρξουν εκτεταμένες απώλειες από την πλευρά της Χ.Α. λόγω του κλίματος που θα επικρατήσει.
Από την άλλη πλευρά το ΠΑΣΟΚ θεωρείται υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου (αλλά εδώ που τα λέμε και οποιουδήποτε άλλου) «τελειωμένη» υπόθεση στη κοινή λαϊκή συνείδηση. Οι προσπάθειες του κ.Κουβέλη να «αναστηθεί» πολιτικά ως άλλος Λάζαρος κρίνεται εκ του προοιμίου άκαρπη γιατί αυτά τα πράγματα ούτε ο Ναζωραίος δεν μπορεί να τα πράξει!
Όλοι μαζί στη περίφημη Κεντροαριστερά (ποτάμια και ρυάκια) να κατέβουν στις ευρωεκλογές δεν πρόκειται υπό τις παρούσες κοινωνικές και πολιτικής συνθήκες να καταφέρουν τίποτα το ουσιαστικό. Εξάλλου, δεν διαφέρουν στο παραμικρό από τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά στον οποίον οι Γερμανοί έχουν εμβολιάσει τους πρωταίτιους της εθνικής υπονόμευσης.
Ο Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά τι θα ακολουθήσει στα θέματα της οικονομίας και του χρέους. Έχει διαισθανθεί πού οδηγούνται τα εθνικά θέματα και τι «μαγειρεύουν» οι φίλοι μας. Το πιθανότερο είναι, όπως έγραψα χθες, ότι αναζητεί προσωπική διέξοδο μέσω των πρόωρων εκλογών.
Εδώ και πολύ καιρό, ακόμη και εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου, λέγεται ότι πρέπει να περάσει οπωσδήποτε μέσα από μια συγκυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Και πρέπει να υποστεί τις αναπόφευκτες φθορές αυτής της συγκυβέρνησης που θα οδηγήσουν σε αναγέννηση τόσο της Κεντροδεξιάς όσο και της Κεντροαριστεράς.
Στη Νέα Δημοκρατία που μετράει πλέον τα αποκαΐδια της, δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε στη θέση τουΣαμαρά κανέναν οπλαρχηγό. Ο Αβραμόπουλος έμεινε τόσο σιωπηλός αυτό το διάστημα του μνημονίου που έχει ταυτιστεί πλέον με την απόλυτη πολιτική αδράνεια και την πλήρη υπακοή στους ξένους. Οι υπόλοιποι νέο – μεταγραφέντες και μη, σούπερ μνημονιακοί, υπουργοί και στελέχη των κυβερνήσεων Σαμαρά, δεν πρόκειται να παραμείνουν για μεγάλο διάστημα σε σχηματισμό υπό το όνομα Νέα Δημοκρατία.
Όλοι οι σοβαροί του πολιτικού κόσμου γνωρίζουν ότι η μόνη διέξοδος απέναντι στους δανειστές, τους επόπτες και γενικά τις δυνάμεις κατοχής, είναι η ίδρυση ενός πανεθνικού δημοκρατικού μετώπου που θα περιλαμβάνει όλους τους δημοκράτες πατριώτες και θα έχει ηγεσία ικανή να διαπραγματευτεί σκληρά και αποφασιστικά με τους ξένους, απομακρύνοντας την ταπεινωτική για το έθνος ύπατη αρμοστεία που εδρεύει στην Αθήνα.
Όλοι ξέρουν τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στα υπόλοιπα συντρίμμια του πολιτικού κόσμου ότι ο μόνος που μπορεί να ενώσει και να οδηγήσει τη χώρα σε αξιοπρεπή πορεία είναι ο Κώστας Καραμανλής. Ο μόνος που είπε υπερήφανα όχι στις υποθέσεις των εθνικών θεμάτων και για αυτό υπονομεύτηκε και ανετράπη.
Προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν οι λογικά σκεπτόμενοι πολιτικοί αυτή την εποχή. Είτε ανήκουν στη Ν.Δ., είτε ανήκουν στους ΑΝΕΛ ή στην Κεντροαριστερά, ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίον πολλά ηγετικά στελέχη του γνωρίζουν ότι έχουν «ταβανιάσει» από πλευράς εκλογικής δυνάμεως και ότι θα οδηγηθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα σε ανάλογο φαινόμενο με εκείνο της ΕΔΑ.
Η επιστροφή Καραμανλή είναι εθνικά απαραίτητη και αναπόφευκτη γιατί μπροστά μας ορθώνονται τεράστιοι κίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια και κυριαρχία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ.
ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΤΣΙ.
ΑΣ ΒΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΗΓΕ .....Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...... ΧΤΕΣ!!!!!!!!!!