Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο κατάλογος με τις τις αξιόποινες πράξεις της Χρυσής Αυγής που έστειλε ο Δένδιας στον Άρειο Πάγο.

Με την αποστολή αυτών των στοιχείων ουσιαστικά το υπουργείο "πετάει" το μπαλάκι στο υπουργείο Δικαιοσύνης από το οποίο ουσιαστικά ζητάει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. 
Με αυτό τον τρόπο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης στέλνει όλες τις αξιόποινες πράξεις που έγιναν είτε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είτε μέλη του κόμματος είτε ακόμα άνθρωποι με τις αντίστοιχες μπλούζες.Κάθε μία από αυτές τις αξιόποινες πράξεις εκτός από δύο που είναι δολοφονίες είναι πλημμελήματα και σκοπός του υπουργείου με όλο αυτό τον φάκελο είναι να...

συγκεντρωθούν όλες έτσι ώστε να εξετάσει το υπουργείο Δικαιοσύνης εάν μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εάν υπάρχει ηθική αυτουργία από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Εάν συμβεί αυτό τότε όλες αυτές οι ενέργειες μαζί θα αποτελούν κακούργημα και θα επισύρουν ποινή φυλάκισης 10 ετών, ενώ στην περίπτωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα γίνεται άρση της ασυλίας. Κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρουν πως σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Αυτός είναι ο φάκελος με όλα τα περιστατικά που απεστάλησαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου:





Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_7758.html#ixzz2fOfy0Zl5

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Nα προστεθεί σαν αξιόποινη πράξη και τα αυξημένα δημογραφικά ποσοστά της ΧΑ.