Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Γιατί "κόλλησε" η επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ;

Όλο το παρασκήνιο...
Ήταν περίπου πριν 2 μήνες όταν το φλερτ του Καρατζαφέρη με την ΝΔ κόντευε να γίνει...γάμος. Τελικά όχι κουφέτα δεν φάγαμε, αλλά το φλερτ δεν κατέληξε πουθενά. 
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δεν πήγε καν στο συνέδριο της ΝΔ, ενώ τα -πολύ-  φιλικά δελτία τύπου του κόμματος προς της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά γύρισαν ξανά τούμπα.
Οι πληροφορίες...
του parapolitika.gr λένε πως ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ έφτασε πράγματι μια ανάσα από την επιστροφή του στη ΝΔ. Ωστόσο υπήρξαν έντονες αντοδράσεις από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά.
"Πρόεδρε πρόσεχε, μην μπλέξουμε με αυτόν θα δημιουργήσει θέμα" ήταν οι συμβουλές και οι αναλύσεις έδιναν και έπαιρναν για τις αρχηγικές τάσεις του Καρατζαφέρη, που δεν κόβονται τώρα στα 66 χρόνια που έχει φτάσει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ήθελε να επιστρέψει με τους δικούς του όρους και κυρίως δεν θα μπορούσε ποτέ, να είναι πίσω από τα πρώην δικά του στελέχη στον ΛΑ.Ο.Σ. Ο γρίφος αυτός ποτέ δεν λύθηκε και ούτε βρέθηκε η χρυση τομή, με αποτέλεσμα ο Καρατζαφέρης, να μην επιστρέψει ποτέ στη ΝΔ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: