Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο «καλός» γενοκτόνος Στάλιν….


Η Κουμουνδούρου αφρίζει, όταν τους λέμε πως είναι ο κύριος στρατολόγος της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτηρίζουν τα οργανωμένα μέλη της ΧΑ ως «πολιτοφυλακή» . ‘
Ομως τον δρόμο άνοιξε η δική τους «πολιτοφυλακή» των κουκουλοφόρων, βάνδαλων κι ενίοτε δολοφόνων (ΜΑΡΦΙΝ). Με την ίδια μάλιστα ενδυματολογική αδυναμία στο μαύρο χρώμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεσοτοιχία με την ανομία...
Στα μαϊμού Δεκεμβριανά, στις καταλήψεις, στις συλλήψεις τρομοκρατών, βουλευτές και στελέχη είναι πάντα εκεί, πολιτικοί απολογητές, «συμπαραστάτες», όταν δεν έχουν και οικογενειακούς λόγους «αλληλεγγύης».
Υπάρχουν βασικές διαφορές και ομοιότητες. ...
Οι χρυσαυγίτες είναι ειλικρινείς αντιδημοκράτες. Δεν την γουστάρουν την αστική δημοκρατία. Το λένε. Θαυμάζουν την ολοκληρωτική διακυβέρνηση. Δεν φοράνε κουκούλες. Το πρόσωπο τους φάτσα κάρτα. Δεν καίνε μαγαζιά, τράπεζες, πανεπιστήμια. Σε παράταξη φωνάζουν συνθήματα, κρατώντας πυρσούς. Παίζουν ξύλο και τους αρέσει. Ενίοτε αντιποιούνται τον ρόλο της Αστυνομίας για την λαθρομετανάστευση. Έκδηλη η έλξη τους για την μάχη του πεζοδρομίου. Είναι άλλωστε στις «παραδόσεις» του Εθνικοσοσιαλισμού.
Η ηγεσία τους το αρνείται, όμως ο σκληρός πυρήνας της Χρυσής Αυγής, αυτό το 0,5 % των καιρών του περιθωρίου, είναι «καθαρόαιμοι» εθνικοσοσιαλιστές. Όχι όμως η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι προπαγανδιστές του είναι εξίσου αντιδημοκράτες με τον Ν. Μιχαλολιάκο αλλά υποκρίνονται το αντίθετο. 
Δεν πιστεύουν στο Έθνος. Είναι διεθνιστές αντιδημοκράτες. Στις πράξεις και ιδέες τους ελλοχεύει η ίδια χρησιμοθηρική απέχθεια για την αστική δημοκρατία. Χαϊδεύουν την βία της δικής τους «πολιτοφυλακής», που τόσες φορές έκανε συντρίμμια την Αθήνα.
Τις προάλλες στο enikos.gr ο πολιτικά κομψευόμενος Μπογιόπουλος, ο ξώφαλτσα …Γ. Γραμματέας του ΚΚΕ, που ήδη αλληθωρίζει προς τον παρδαλό αναθεωρητισμό του Αλέξη, μας μόστραρε παλιά εξώφυλλα της Χρυσής Αυγής με τον Χίτλερ, για να μας πείσει πως είναι ναζί. Σε λίγο θα ανακαλύψει πως ο Πάπας είναι καθολικός και πως οι αρκούδες χέζουν στο δάσος. Όταν του είπα να μας πει και για τον Στάλιν, καήκανε τα κυκλώματα με την ασέβεια μου. Ίσως νόμιζε πως θα μαζευόμασταν να παίξουμε «συνταγματικό τόξο». Δεν είμαι φίλος.
Ο βλογιοκομμένος «πατερούλης», τέως μαθητής εκκλησιαστικού σεμιναρίου, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος είχε ήδη ντουφεκίσει τα ¾ της Κεντρικής Επιτροπής που τον εξέλεξε, είχε αφανίσει με σφαίρα στον σβέρκο την αφρόκρεμα του Κόκκινου Στρατού κι ήταν σύμμαχος του Αδόλφου, με το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ. Όταν οι Ναζί εισέβαλαν στην μαρτυρική Πολωνία, ο Στάλιν εισέβαλε από την Ανατολή και την μακέλεψε κι αυτός. Στο Κατύν χιλιάδες αιχμάλωτοι αξιωματικοί του Πολωνικού Στρατού εκτελέστηκαν με εντολή του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Ντζουκασβίλι. Ως την ημέρα που ψόφησε, είχε στο τραπέζι του και διάβαζε χαιρέκακα επί 15 χρόνια (!) το παρακλητικό γράμμα του εκτελεσμένου Μπουχάριν, «Κόμπα (σημ. παλιό ψευδώνυμο του Στάλιν) τι θα σε ωφελήσει ο θάνατος μου;» . Είχε κάνει και μια περιποιημένη γενοκτονία στην Ουκρανία. Συνολικά σκότωσε περισσότερους σοβιετικούς πολίτες απ‘ ότι ο Χίτλερ. Μπορείς ευπρόσωπα να πεις, πως ο γενναίος ρώσικος λαός κατάφερε να νικήσει το 1945, παρά το ότι είχε για ηγέτη τον Στάλιν.
Προς τι η ιστορική αναδρομή; Γιατί το ΚΚΕ τον αποκατέστησε, αυτόν που μεταξύ άλλων, είχε σκοτώσει κι εξορίσει και μερικές χιλιάδες Έλληνες του Καυκάσου. Γιατί είναι αηδιαστικό, όταν οι εκπρόσωποι του «μητρικού σκάφους» της Αριστεράς και κάτι ψιλοδιανοούμενοι …θίγονται όταν λέω πως είναι πολιτικά ηλίθιος όποιος θαυμάζει τον Κεμάλ, τον Χίτλερ, τον Λένιν, τον Στάλιν. Όλοι τους ολοκληρωτικοί γενοκτόνοι.
Το λέω γιατί ο σκληρός πυρήνας των στελεχών της Κουμουνδούρου, μπορεί να μην αποκατέστησε με ταρατατζούμ τον Στάλιν, όμως θαυμάζει στις πρακτικές του. Και αυτές δεν ήταν μόνο η βία αλλά και η κατασυκοφάντηση των αντιπάλων. 
Η βασική λοιπόν διαφορά και ομοιότητα της ευρύτερης αριστεράς με την Χρυσή Αυγή είναι πως είναι φασίστες, ροζ ή κόκκινοι, που όμως υποκρίνονται τους δημοκράτες. Η ηγεσία των μεν αισθάνεται δέος προς τον Αδόλφο, των δε αισθάνονται ρίγη μπρος στον Στάλιν, τον «καλό» φασίστα.
Ανταποκρίνεται κάτι από τα δύο στον Ελληνικό Τρόπο; Αποτελεί απάντηση στα προβλήματα της χώρας; Όχι. 
Οι οργισμένοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, το υπογραμμίζω, είναι θυμωμένοι Έλληνες, όχι ναζί.
Δεν θα τους κερδίσουμε υιοθετώντας τις ύβρεις μιας αριστεράς εξίσου, αν όχι και περισσότερο, ολοκληρωτικής, που έχει τον γενοκτόνο της …προτίμησης της. Μιας αριστεράς, που είναι ο μεγάλος στρατολόγος της ΧΑ, με την μισελληνική και παράλογη στάση της στο λαθρομεταναστευτικό και τα εθνικά. 
Οι άνθρωποι αυτοί, δικοί μας, φίλοι μας, γείτονες μας, που σήμερα οι δημοσκοπήσεις τους ανεβάζουν σε πάνω από 1.000.000, θέλουν, όπως η πλειοψηφία, πατριωτικές πολιτικές, απέλαση των λαθρομεταναστών που δεν δικαιούνται άσυλο, καταστολή της εγκληματικότητας, δουλειά και δικαιοσύνη. Αυτονόητα πράγματα και δικό μας καθήκον.


Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
δικηγόρος


Το τελευταίο άρθρο  του Δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη στη "Δημοκρατία":

Δεν υπάρχουν σχόλια: