Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο ΣΚΑΪ στον Τράγκα..!

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του προσφέρει υψηλότερο συμβόλαιο από τον Real και απόλυτη ελευθερία Ένα σκληρό μπρα ντε φερ βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την πρωτοκαθεδρία στο ενημερωτικό ραδιόφωνο, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. 
Όπως αποκαλύπτει... η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μήλον της Έριδος σε αυτή την άτυπη μάχη είναι ο Γιώργος Τράγκας και η ραδιοφωνική του εκπομπή ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ. 
Ο Γιάννης Αλαφούζος σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ήδη κάνει πρόταση στον Γιώργο Τράγκα, να αναλάβει την γενική διεύθυνση προγράμματος του ραδιοφώνου. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τράγκας συνεργάζεται ήδη με τον Γιάννη Αλαφούζο στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Τράγκα με τον real fm, όπως αποκαλύπτουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ λήγει στις 10 Ιουνίου, αλλά ο δημοσιογράφος αναμένεται να κάνει και έξτρα εκπομπές στο ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου μέχρι το τέλος του μήνα. Πάντως οι συγκεκριμένες εξελίξεις έχουν βαρύνει το κλίμα στο συγκρότημα του Αμαρουσίου με τις φήμες να λένε ότι οι σχέσεις Τράγκα-Χατζηνικολάου είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: