Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η ΕΡΤ ενισχύει οικονομικά το ΠΑΣΟΚ

Δεν καταλαβαίνουν εκεί στην ΕΡΤ ότι εν όψει προεκλογικής περιόδου το Δ.Σ. της εταιρείας δεν πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις και ειδικά για χορηγίες και αναθέσεις αφού δεν νομιμοποιείται λόγω εκλογών; 

Εκτός από διάφορες εκπομπές μοιράζονται χρήματα τώρα και στο προσωπικό κάνοντας τους εξωτερικούς συντάκτες εσωτερικούς για να τους ενισχύσουν οικονομικά με κάτι ψιλά λόγω εκλογών αφού τους πετσόκοψαν πρώτα το κύριο μέρος των αποδοχών τους!
Ερώτημα…
γιατί δεν εφαρμόζουν μισθολογικά τη συλλογική σύμβαση της ΕΣΗΕΑ των εφημερίδων… ναι των εφημερίδων με την οποία καθορίζεται το ύψος των αμοιβών όλων ανεξαιρέτως των δημοσιογράφων των μέσων ενημέρωσης ;
Επιτέλους κύριοι…κάντε και κάτι σωστά και όχι ημίμετρα λόγω εκλογών γιατί εκτίθεστε…!
Δεν φθάνουν όμως όλα αυτά… 3 εκατομμύρια ευρώ θα πάνε στο ΙΚΑ ως χορηγία για τον οργανισμό «Βοήθεια στο σπίτι» από τα 60 εκατ. ευρώ που έχει πλεόνασμα η ΕΡΤ!
Δεν ξέρω…αλλά για πρώτη φορά νομίζω ότι το ακαταλόγιστο της διοίκησης δεν έχει «ιερό και όσιο» ενώ κάποιοι μου είπαν ότι τα χρήματα αυτά έχουν άλλες διαδρομές… να πάνε στις ανάγκες του ΠΑΣΟΚ τώρα για πια «Βοήθεια στο σπίτι» λέμε ας το πούμε καλύτερα «Βοήθεια στο σπίτι του… ΠΑΣΟΚ» !
Ευτυχώς…που η ΠΟΣΠΕΡΤ αντιδρά όπου δείχνει την αντίθεσή της σε αυτές τις αποφάσεις της διοίκησης γιατί οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι το μαγαζί είναι έτοιμο για «λουκετάρισμα» από την αρχή της διοίκησης του ΠΑΣΟΚ του «Λεφτά υπάρχουν» και της συρρίκνωσης της ΕΡΤ «γαλλικού μοντέλου» του κου Γερουλάνου και της παρέας του…!
Όσο… για τα 3 εκατ. ευρώ ξανασκεφτείτε το κύριοι διότι η διαδρομή προς το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φαίνεται και τότε θα είναι αργά!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: