Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Αν είναι δυνατόν! Εκτός από την Νοτοπούλου "τακτοποίησαν", την μάνα της και την αδελφή της στο Δημόσιο! [έγγραφα]

Αυτό που ζούμε επί ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν θυμόμαστε να έχει προηγούμενο του στην Μεταπολίτευση!

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην  σειρά πολύ σοβαρών υποθέσεων Διαφθοράς που αγγίζουν τον πολύ στενό πυρήνα του Καθεστώτος αλλά και στο θράσος με το οποίο οι ορδές των κρατικοδίαιτων της Κουμουνδούρου επελαύνουν στο Κράτος.
Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτεται πως μετά το ΚΟΡΥΦΑΙΟ "βόλεμα" της κόρης Νοτοπούλου, που ο Τσίπρας την έχρισε "Αυτοκράτειρα του Βορρά", το Καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ "τακτοποίησε" στο Δημόσιο και την μάνα της, Δήμητρα (Μήτση) Χατζηγιαννάκη και την αδελφή της! 
Η αδελφή της διορίσθηκε Ταμίας στο ΚΘΒΕ...
Την ώρα που χιλιάδες παιδιά μένουν άνεργα, η Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, χρησιμοποιώντας προφανώς την επιρροή της στο κόμμα, διόρισε τη μητέρα της στο Δημόσιο υπο τον μανδύα του περίφημου προγράμματος “Προσλήψεις μακροχρόνια ανέργων”. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το mononews.gr, η κ. Δήμητρα (Μήτση) Χατζηγιαννάκη του Ιωάννη,  μητέρα της υφυπουργού, έχει προσληφθεί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο “Αγιος Στυλιανός” στην Θεσσαλονίκη. Η απο την 2α Φεβρουαρίου 2018 σύμβαση έχει διάρκεια ενός έτους και λήγει τον Φεβρουάριο του 2019. Όμως η ίδια σύμβαση προβλέπει οτι μπορεί να ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο δηλαδή εως τον Φεβρουάριο του 2020. 
Σε κάθε περίπτωση ο διορισμός της μητέρας ενός τόσο ισχυρού προσώπου εντός του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που από απλή συμβασιούχος έγινε διευθύντρια του Γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και τώρα υφυπουργός, δημιουργεί προβληματισμό για τις τακτικές προσώπων που είναι «κοντά» στον Ελληνα πρωθυπουργό.
Η μητέρα της νέας υφυπουργού, Δήμητρα Χατζηγιαννάκη, γνωστή στον ΣΥΡΙΖΑ με το υποκοριστικό Μήτση, υπήρξε μέλος του χώρου αλληλεγγύης του κόμματος συμμετέχοντας και οργανώνοντας φιλανθρωπικές δράσεις. Μάνα και κόρη πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της δράσης «Το καλαθάκι», του οποίου σκοπός είναι να βοηθάει άπορους συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ρούχα.
Δείτε παρακάτω τα έγγραφα διορισμού της μητέρας της κ. Νοτοπούλου. 
Για το θέμα της αδελφής της Νοτοπούλου θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: