Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Καραμανλής: «Μη συνεχίζεις. Δεν θέλω άλλες γρατζουνιές στην πλάτη της παράταξης ειδικά από σένα»

Αυστηρό μήνυμα σε Σαμαρά


Σαφές και ηχηρό μήνυμα έστειλε πριν από λίγο ο Καραμανλής στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση για τον τρόπο και τον χρόνο διεξαγωγής του έκτακτου Συνεδρίου, επεδίωξε να ξεκινήσει πόλεμο.

«Μη συνεχίζεις. Δεν θέλω άλλες γρατζουνιές στην πλάτη της παράταξης ειδικά από σένα» φέρεται να του είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού ... τρελάθηκε μόλις είδε ότι η Ντόρα θα συμμετείχε στην οργανωτική επιτροπή ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Η καχυποψία του, γιατί περί τέτοιας πρόκειται αφού η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα παραιτηθεί αμέσως μόλις θέσει υποψηφιότητα, μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην παράταξη ανάλογα με εκείνα της περιόδου του 1993.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι προβλέπουν ότι στο τέλος ο Σαμαράς θα ... απασφαλίσει και θα ξανακάνει τα ίδια με το παρελθόν. Ο αριθμός των εκλεκτόρων που ελέγχει είναι πάνω - κάτω 1.000 από τους 4.800 συνολικά.
Τουλάχιστον έτσι λένε οι συνεργάτες του παρακάμπτοντας το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών προέρχονται από τον στενό Καραμανλικό πυρήνα και στο Συνέδριο αν πέσει «γραμμή» από το γραφείο του Προέδρου θα την ακολουθήσουν πιστά.

Πιο έξυπνος ο Αβραμόπουλος τηρεί στάση αναμονής και επαναφέρει διαρκώς την πρόταση για εκλογή του νέου αρχηγού από τη βάση. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έλθει σε σύγκρουση με την Ντόρα καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο μηχανισμός της είναι πανίσχυρος.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσίευση από το Ρεσάλτο

Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο

ΕΠΕΙΓΟΝ
—————–
Προς τον Αξιότιμον Κυριον Πρωθυπουργον,
Κοινοποιηση,
-Αρχηγους των εν τη Βουλή Κομματων,
-Αρτι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ελληνικου Κοινοβουλίου,[δυο εκ των οποίων εχω και σταυροδοτησει]
-Προεδρον της Κυπριακής Δημοκρατιας,
-Αρχηγους των Κυπριακων Κομματων,
-ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλαδας- Κυπρου,

Αθηνα 7η Οκτωβριου 2009,

Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
Κυριες και Κυριοι,

1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου “Εθνικής” απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;

3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;; )

4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .

Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,

Δημητρης Αλευρομαγειρος,
Αντιστρατηγος ε.α,
Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]


Η ΝΥΧΤΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....