Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Το τελευταίο σύνορο

Το Ισραήλ είναι το τελευταίο σύνορο απέναντι στον ισλαμοφασισμό και ο πόλεμος που διεξάγει αυτήν τη στιγμή είναι πόλεμος επιβίωσης για ολόκληρο τον δυτικό πολιτισμό. 
Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα σημαίνει η ήττα και η «εξαφάνιση» του Ισραήλ, όπως απειλούν οι εχθροί του. Διότι αυτό ακριβώς επιδιώκουν οι μουλάδες του Ιράν και οι σύμμαχοί τους: Να σβήσουν το Ισραήλ από τον χάρτη. Να μην έχουμε αμφιβολία, ότι σειρά έχουν μετά άλλοι «άπιστοι»! Μαντέψτε! Στις πρώτες γραμμές της λίστας είμαστε εμείς!
Με το Ισραήλ και χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς «ναι μεν αλλά» και «δεύτερες σκέψεις». 
Κι όσοι έχουν αμφιβολίες, ας σταθούν σε δύο περιπτώσεις... 
Η πρώτη είναι ο χάρτης που είχε δημοσιευτεί από το Ισλαμικό κράτος με τις μελλοντικές εδαφικές κατακτήσεις τους. Σωστά θυμάστε! Η Ελλάδα ήταν μέσα στον χάρτη αυτών των «διεκδικήσεων». 
Και ύστερα ήρθαν τα «σύνορα της καρδιάς» της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του Ερντογάν. Και πάλι σωστά μαντέψατε. Η Ελλάδα ήταν και πάλι «μέσα».

Ένας πόλεμος είναι πάντοτε δυσάρεστος. Η μαύρη προπαγάνδα των πουτινόδουλων και των εχθρών του δυτικού κόσμου (δηλωμένοι κομμουνιστές ή ακροδεξιοί) θέλει το Ισραήλ να είναι ένα «κράτος τρομοκράτης» και γι αυτό μας λένε ότι πρέπει να ηττηθεί. Συντάσσονται πλήρως με τους ισλαμοφασίστες. 
Είναι τέτοιο το μίσος τους για τη Δύση που δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς υποστηρίζουν. Μας είναι αδιανόητο να υποστηρίζουν την μεταφορά του τελευταίου συνόρου της Δύσης από το Ισραήλ που είναι σήμερα στην Ελλάδα!

Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των λαών και γι αυτό τον λόγο υποστηρίζουν με τόση θέρμη τους τρομοκράτες της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, δεν πρέπει να έχουν καλή σχέση με την αλήθεια. Το Ισραήλ δεν επιτέθηκε ποτέ πρώτο. Από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του ήταν πάντα αμυνόμενο. Και είναι καθαρή υποκρισία να μένει κανείς στα σημερινά γεγονότα προσπερνώντας γρήγορα - γρήγορα τα όσα συνέβησαν την 7η Οκτωβρίου. Επειδή το Ισραήλ επιδίωξε την ειρήνη και προώθησε τον διάλογο με τον αραβικό κόσμο. Γι αυτό εισέβαλλε η Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη. Επειδή θέλησε να προκαλέσει τον πόλεμο.

Με το Ισραήλ, ανεπιφύλακτα. Απέναντι στον στρατό των Μουλάδων και τις επιδιώξεις των γερακιών της Άγκυρας. Είναι η μόνη επιλογή της Δύσης. Όσο οδυνηρή κι αν είναι η επιλογή ενός πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: