Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Μπιλ Γκέιτς για Όμικρον: Έρχεται το χειρότερο κύμα πανδημίας που έχουμε δει στην ιστορία

«Η Όμικρον κινείται τόσο γρήγορα που μόλις γίνει κυρίαρχη σε μια χώρα, το κύμα εκεί θα διαρκέσει λιγότερο από τρεις μήνες» 
αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Μπιλ Γκέιτς υπογραμμίζοντας πως «θα είναι το χειρότερο κύμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, επειδή είναι τόσο μολυσματική η μετάλλαξη».
Στην ανάρτησή του ο Μπιλ Γκέιτς σημειώνει ότι «η μετάλλαξη Όμικρον θα χτυπήσει την πόρτα όλων μας. Οι στενοί μου φίλοι το έχουν τώρα και έχω ακυρώσει τα περισσότερα σχέδια των διακοπών μου», προσθέτοντας ότι η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο ιό στην ιστορία...
«Το μεγάλο άγνωστο είναι πόσο άρρωστο σε κάνει η Όμικρον. Πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μέχρι να μάθουμε περισσότερα για αυτό. Ακόμα και αν η σοβαρότητά της σε σχέση με τη Δέλτα είναι πολύ λιγότερη, θα είναι το χειρότερο κύμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, επειδή είναι τόσο μολυσματική η μετάλλαξη», δήλωσε ο Γκέιτς και πρόσθεσε:
«Αν υπάρχουν καλά νέα εδώ είναι ότι η Όμικρον κινείται τόσο γρήγορα που μόλις γίνει κυρίαρχη σε μια χώρα, το κύμα εκεί θα διαρκέσει λιγότερο από τρεις μήνες. Αυτοί οι λίγοι μήνες μπορεί να είναι κακοί, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν κάνουμε τα σωστά βήματα, η πανδημία μπορεί να τελειώσει το 2022».


«Ξέρω ότι είναι απογοητευτικό να μπαίνουμε σε μια άλλη περίοδο διακοπών με τον COVID να πλανάται από πάνω μας. Αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα. Κάποτε η πανδημία θα τελειώσει και όσο καλύτερα φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει αυτή η ώρα», κατέληξε.

1 σχόλιο:

aik είπε...

Εγω τωρα να περιμενω τον Τσιορδα,να μας πει για τα προβληματα των windows 12,ή μου φαινεται;