Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Πελάτης του Μητσοτάκη ο Τσίπρας

Στο μεγαλύτερο «βαρίδι» της Κεντροαριστεράς, αποδεικνύεται ο πολιτικά τοξικός Τσίπρας. 
Ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές και με την κρίση του κορωνοιού να δημιουργεί ζητήματα για το Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας, δημοσκοπικά ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ σε κάθε ευκαιρία από την Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τοξικό αρχηγό του δεν υφίσταται πια καμιά φτηνή δικαιολογία, αφού το «ψεκασμένο» παραμύθι πως τάχατες...η διαπλοκή , οι καναλάρχες και το σύστημα «σπρώχνουν» τον Μητσοτάκη και κονταίνουν τον Τσίπρα δεν το μασάνε πλέον ούτε και οι… κατσίκες πέριξ της Κουμουνδούρου.

Η δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, η απουσία στρατηγικής και ο εσωκομματικός εμφύλιος, καθιστούν τον Αλέξη Τσίπρα όμηρο των νεοσταλινικών οχετών.
Αντί για προτάσεις ο πολιτικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει άθλιες επιχειρήσεις και νεοκομμουνιστικά μανιφέστα από τον Καρτερό και βεβαίως τα γνωστά σόου του Παύλου Πολάκη.
Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα περιθωριακό κόμμα που δεν έχει σχέση με την κοινωνία είναι πλέον γεγονός.
Γι΄ αυτό οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τις επιρροές του, όπως εξήγησε κορυφαίος επικοινωνιολόγος που εκλήθη στην Κουμουνδούρου για να ερμηνεύσει το πως γίνεται ένα κόμμα της αντιπολίτευσης να αιμορραγεί διαρκώς σε ποσοστά.

Διαβάστε περισσότερα στο "ΚΑΡΦΊ" που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας


Δεν υπάρχουν σχόλια: