Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Το best seller του καλοκαιριού! Ή Νικολάκη μην πατάς το μικρόφωνο…

Το παν είναι το μαγαζί. Να μην το απειλήσει κανείς. 

Κι άμα λάχει και έχει κάποιος άλλη ατζέντα, θα βρεθεί το καλόπαιδο που θα φωνάξει την τύπισσα να της συλλαβίσει δύο φωνήεντα. Ξεχάστε, λοιπόν, τα αστυνομικά αναγνώσματα που σας συντροφεύουν χρόνια τώρα στην παραλία. 
Οι διάλογοι Μιωνή και Νικολάκη είναι μακράν το καλύτερο ανάγνωσμα του καλοκαιριού. Αν ο Νικολάκης δεν πατούσε το μικρόφωνο θα είχαμε και καλύτερο ήχο…

Μην μου πείτε ότι εκπλαγήκατε από το περιεχόμενο της συνομιλίας. Ειδικά εσείς που δεν πιστέψατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια στροφή προς την … σοσιαλδημοκρατία. Αυτές περί σοσιαλδημοκρατίας είναι ιστορίες που αγοράζονται μόνο από τους Μπίστηδες. Αλήθεια, ποια είναι η άποψη των γεφυροποιών για το περιεχόμενο της συνομιλίας; Για την ποιότητα του κράτους που επιχείρησε να στήσει στην Ελλάδα η Αριστερά με το ηθικό πλεονέκτημα; Διότι μας έλεγαν ότι πήγαν στην ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσουν τον Αλέξη, τον Νίκο και τα άλλα τα παιδιά για να μην έρθει στην εξουσία το κράτος της Δεξιάς. Κι έπειτα προσπαθώ να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν στην θέση του Νίκου δεν ήταν ο Νίκος, αλλά ένας υπουργός της Δεξιάς. Αν ο Σάμπυ ο Μιωνή συνομιλούσε με έναν δεξιό υπουργό. Δεν θα είχε μείνει πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο στην Αθήνα.

Ο Νίκος ισχυρίστηκε χτες ότι η κασέτα δεν ήταν γνήσια. Προφανώς θα αποφανθούν γι αυτό οι αρμόδιες αρχές. Ύστερα από λίγο είδα των πρώην υπουργό και αρχηγό της ΕΥΠ επί Κώστα Καραμανλή, τον Μίμη τον Παπαγελόπουλο, να «δίνει» τον Νίκο τον Παππά. Κι ύστερα μου λέτε ότι δεν πρόκειται για το best seller αυτού του καλοκαιριού! Απ’ όλα έχει! Τι του λείπει; Δικαστήρια, εξουσία και πολλά λεφτά. Και φυσικά άρωμα Μαρέβας. 
Διότι η Μαρέβα, η Λίνα η Στουρνάρα, ο Σταύρος Παπασταύρου και δύο τρεις άλλοι ήσαν οι σταθεροί στόχοι τους. Όπως και να το κάνουμε ο Νικολάκης την είχε πάντα μία εμμονή με πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο ήχος στο ηχητικό ντοκουμέντο δεν είναι καλός. Ίσως ο Νίκος ο Παππάς είχε καθίσει πάνω στο μικρόφωνο. Για όσους πάντως δυσκολεύτηκαν να ακούσουν, τους έχουμε τον πλήρη διάλογο. Αυτόν που παρουσίασε ο κ. Μιωνής. 
Καλή ανάγνωση! Και στο μεταξύ μην βιαστούν κάποιοι να πουν ότι αυτό ήταν και πέρασε. Σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν καλά τον Σάμπυ Μιωνή…

Όλος ο διάλογος. Μπορείτε και να τον τυπώσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: