Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ομιλία-παρέμβαση από Καραμανλή!

Στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών στις 27 Οκτωβρίου θα τοποθετηθεί για τις Πρέσπες και το σύνολο των εθνικών θεμάτων

Ομιλία-παρέμβαση ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στις 27 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής θα είναι κεντρικός ομιλητής της σχετικής εκδήλωσης.
Αν και ο κ. Καραμανλής είναι μέλος της... Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, η επιλογή του να αποδεχθεί την πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΜΣ και να είναι ομιλητής σε μια τέτοιου χαρακτήρα επετειακή εκδήλωση, και μάλιστα παραμονές της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου του 1940, προδιαθέτει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα περιοριστεί σε αναφορές για την προσφορά της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και της 80χρονης πορείας της.
Είναι βέβαιο ότι το ακροατήριο που θα παραβρεθεί στην αίθουσα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στις 27 Οκτωβρίου για την πανηγυρική αυτή εκδήλωση αναμένει από τον κ. Καραμανλή να τοποθετηθεί για τις προοπτικές που διαγράφονται στα εθνικά μας θέματα και με ξεχωριστό ενδιαφέρον περιμένει να ακούσει την άποψη του κ. Καραμανλή για τον ρόλο και τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: